İtem Oluşturma - Yardım

NuclearMedusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
evet arkadaşlar belki bileniniz vardır mcronion paketinde birde definecraft adlı pakette adamlar oyun parası titanrozet felan ayarlamışdı rpgitems değildi ama nasıl ayarladılar bilmiyorum sizden bileniniz var mı arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim komut bloğu sanmıyorum çünkü açıklama kısmı felanda vardır şimdiden teşekkür ederim

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Mesela nether Yıldız'ını Titan rozet ayarlamış açıklamalı felan tuğlayı para ayarlamış nasıl ayarlanabilirim böyle

Sent from my iPhone using Tapatalk
Skript ile yapmak mümkün mesela bir itemi para olarak kullanırsın bkz: altın külçesi ona lore eklersin (açıklama) ve bunu bir şey almak için vb kullanabilirsin.

NuclearMedusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skript ile yapmak mümkün mesela bir itemi para olarak kullanırsın bkz: altın külçesi ona lore eklersin (açıklama) ve bunu bir şey almak için vb kullanabilirsin.
evet hocam köylü takas ve markete koymak için kullanacağım var mı sizde ücretli mi ücretsiz mi[DOUBLEPOST=1439413500,1439413460][/DOUBLEPOST]
benim dediğim serverlerde skriptsiz öyle kardeş

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
evet hocam köylü takas ve markete koymak için kullanacağım var mı sizde ücretli mi ücretsiz mi
evet hocam köylü takas ve markete koymak için kullanacağım var mı sizde ücretli mi ücretsiz mi[DOUBLEPOST=1439413500,1439413460][/DOUBLEPOST]
Ücretsiz bulabilirsin, benim kendi yaptığım yok fakat forumda bulabilirsin.[DOUBLEPOST=1439413696][/DOUBLEPOST]
Skript ya da java ile yapılabilir oyuna kendin ekleyemezsin.

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Forumda köylü takası ile yok ya da ben bulamadım fakat item oluşturma şeyi yapılabilir.

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Nasıl olur kardeş

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod:
command /para:
    trigger:
        if player's money is greater than 5000:
            remove 5000 from player's balance
            give 1 gold nugget named "&3Para" to player
bunun gibi denemedim fakat İConomy ve Vault gerekiyor bunu yaptıktan sonra bununla item alma vb yapılacak.