Item Spawner Skripti

cenk0

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Meraba, Benim İstediğim Şey Örneğin:
Elmas Spawner'i Satmaktır Yani Onunda Normal
Golem Spawner lar Gibi Spawner Warpına Ekleyebilmemiz.
Nasıl Yapabiliriz. Bir yerde Görmüştüm Adamların Marketinde
20 Milyon'a Demir Block Spawneri Satılıyordu. Bende Sordum Söylemediler.
Sizler'den Yardım İstiyorum. Yapabilenlere Şimdiden Teşekkürler. Kolay Gelsin. Emeğinize Saygı Duyuyorum.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim adam bas bas bağırdı pluginini kodladık diye yaw.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Değer Verdiğiniz İçin Teşekkür Ederim.
Konuya Gelirsek. Bak Hocam Bu Tarz İstek Skriptler Ne Kadar Profesyonel Yapılsa da Gerek Eklentilerinden Kaynaklı Gerekse Skriptten Kaynaklı Sunucunu Laga Sokar. Hatta Bunu Bırak Belirli Bir Yerden Sonra Depolamanı Doldurur. Hiçbir Firma Sana Sunucu Aldığında SINIRSIZ Hard Disk Alanı Vermez. Eklentiler İse Yedeklerini Çok Ufak Boyutlarda ki (KB Maksimum MB) Dosyalarda Saklarlar. Bu da Hem Sunucun İçin Hem de Senin İçin Performanstır. EKlentiye Gelirsek. Bu Eklenti Bize Ait ve Yepyeni Bir Eklenti Yükseltme Sistemi Eklenecek. Yani Bunu Kullanman Senin Hayrına

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Değer Verdiğiniz İçin Teşekkür Ederim.
Konuya Gelirsek. Bak Hocam Bu Tarz İstek Skriptler Ne Kadar Profesyonel Yapılsa da Gerek Eklentilerinden Kaynaklı Gerekse Skriptten Kaynaklı Sunucunu Laga Sokar. Hatta Bunu Bırak Belirli Bir Yerden Sonra Depolamanı Doldurur. Hiçbir Firma Sana Sunucu Aldığında SINIRSIZ Hard Disk Alanı Vermez. Eklentiler İse Yedeklerini Çok Ufak Boyutlarda ki (KB Maksimum MB) Dosyalarda Saklarlar. Bu da Hem Sunucun İçin Hem de Senin İçin Performanstır. EKlentiye Gelirsek. Bu Eklenti Bize Ait ve Yepyeni Bir Eklenti Yükseltme Sistemi Eklenecek. Yani Bunu Kullanman Senin Hayrına
Bitmediler abi yaa.
İşini bilen bir skripterin yaptığı tüm sistemler, orta düzey performans gösterebilen sunucuların tamamında %100 özgür çalışacaktır.
loop all players kullanıp, while kullanıp wait koymayıp kodlanan skriptleri görenler skripte laf atıyor.
Bırakın artık şu işleri abi, yazık ya.
İyi ki öğrenmişsiniz skripti kötülemeyi, yoksa ne yapıcaktınız bu forumda?
Unutmayın, skript siz java authorlarının eseridir, kendi eserlerinizden birine laf sokmayı bırakın.

Edit: Lafı çevirirken yanlış yazmışım, düzelttim :D

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bitmediler abi yaa.
İşini bilen bir skripterin yaptığı tüm sistemler, orta düzey performans gösterebilen sunucuların tamamında %100 özgür çalışacaktır.
loop all players kullanıp, while kullanıp wait koymayıp kodlanan skriptleri görenler skripte laf atıyor.
Bırakın artık şu işleri abi, yazık ya.
İyi ki öğrenmişsiniz skripti kötülemeyi, yoksa ne yapıcaktınız bu forumda?
Unutmayın, skript siz java authorlarının eseridir, kendi eserlerinizden birine laf sokmayı bırakın.

Edit: Lafı çevirirken yanlış yazmışım, düzelttim :D
Öncelikle İtemSpawner Gibi Üst Düzey Bir Konu da Nasıl Bir Skript Lag Yapmaz. Bırak Oyuncuyu O Doğurduğu Spawner ve Spawner'ın Doğurdukları. Ben Sana Demiyorum ki Git SohbetTemizleme İçin Plugin Yaz. Sadece Böyle Karışık Bir Olayı Skriptle Yapman Sıkıntı Çıkaracaktır. Fikrimden de Vazgeçmem :D

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hacı bir defa şu yaptığın şeyi skriptle yapsan lag yapmaz (tabikide genede plugin daha iyi) neden diye sorarsan?
Sadece spawneri yerleştirme işlemini skriptle ile yapacaksın, spawner ve spawnerin doğurması olayını sunucu gerçekleştirecek.
Her spawnerden mob doğunca skriptten bir veri almayacak çünkü sen bir iteme nbt verip onu yerleştireceksin.
Yerleştirdikten sonra sorumluluk skriptten gidecek. Yerleştirmek lag yapmaz.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hacı bir defa şu yaptığın şeyi skriptle yapsan lag yapmaz (tabikide genede plugin daha iyi) neden diye sorarsan?
Sadece spawneri yerleştirme işlemini skriptle ile yapacaksın, spawner ve spawnerin doğurması olayını sunucu gerçekleştirecek.
Her spawnerden mob doğunca skriptten bir veri almayacak çünkü sen bir iteme nbt verip onu yerleştireceksin.
Yerleştirdikten sonra sorumluluk skriptten gidecek. Yerleştirmek lag yapmaz.
O Zaman Ben Cahilliğimle Konuşmuşum. Her Zaman Eklentilere Bel Bağlayan Biri Olarak Skripti Kötüledim. Ancak Bağnazlıktan Kurtulamayıp Fikirlerimi Aynı Şekilde Devam Ettiricem. Bilgilendirdiğin İçin Teşekkürler. Konuyu Daha Fazla Baltalamayalım. Bir Sorununuz Olursa Özelden Yazarsanız Bu Tarz Konularda Tartışabiliriz

ZenG34

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O Zaman Ben Cahilliğimle Konuşmuşum. Her Zaman Eklentilere Bel Bağlayan Biri Olarak Skripti Kötüledim. Ancak Bağnazlıktan Kurtulamayıp Fikirlerimi Aynı Şekilde Devam Ettiricem. Bilgilendirdiğin İçin Teşekkürler. Konuyu Daha Fazla Baltalamayalım. Bir Sorununuz Olursa Özelden Yazarsanız Bu Tarz Konularda Tartışabiliriz
plugininiz güzel fakat devretme ve deaktif sorunları başa bela :/