İtemi belirli bir slota koyma

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen beni yanlış anladın :pof:
Demek istediğim şu. Türkçe karakter kullanabilirsin. Onda bir sıkıntı yok. Ama kodlama türünü "UTF-8" yapmadığın sürece "ö,ü,ı,ğ,ç" gibi harfleri başka bir harf olarak algılar ve sansürlüyor. Sansürleme değilde başka bir harf yazar. Şekilli bir şey.
... sende biraz yanlış biliyorsun. Vallaha send'e ben ANSI dilindeyken "ş,ü,ı" gibi harfler yazıyorum algılıyor. Amaa! Bu "sublime text" isimli notepad gibimsi bir programa geçinde oldu.

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
... sende biraz yanlış biliyorsun. Vallaha send'e ben ANSI dilindeyken "ş,ü,ı" gibi harfler yazıyorum algılıyor. Amaa! Bu "sublime text" isimli notepad gibimsi bir programa geçinde oldu.
Bazen algılar bazen algılamaz o konuyu bilmiyorum :D

Mesela bende algılamamıştı ordan biliyorum.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başka nerden kodlucam ? :D
Notepadd falan indirmekle uğraşmıcam. :ayran:
Sublime text <3 notepad gibi ama çok iyi. inmesi/kurması uzun sürmüyor. Hem görünüşüde güzel :D
bu arada bide "on step" eventini anlamadı gine :D
sublime text böyle bir şey tabii bu belirli bi dilde. Yoksa dil koymazsan böyle renkli değilde beyaz ile falan yazıyor. Birsürü dil var. (not dil dediklerim "kodlama dili")

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Sublime text <3 notepad gibi ama çok iyi. inmesi/kurması uzun sürmüyor. Hem görünüşüde güzel :D
bu arada bide "on step" eventini anlamadı gine :D
sublime text böyle bir şey tabii bu belirli bi dilde. Yoksa dil koymazsan böyle renkli değilde beyaz ile falan yazıyor. Birsürü dil var. (not dil dediklerim "kodlama dili")
Tamam anladım. (HTML)'miş :D Sk sandım.

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
beyi sk sandın zaten burada SK üzerine konuşuyoruz :/ on step olmuyor bide .d ha bide o HTML programı değil. İstediğin gibi kodlama dili ayarlanabilir :D Adam orada HTML ayarlamış ki o kodları yazıyor hani.
Skript sürümünü güncelle :D On move falan oraları kullanmıyorum.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript sürümünü güncelle :D On move falan oraları kullanmıyorum.
zaten en güncel sürüm. 1.8

Çözdüm. Yabancı sitelerden:
Kod:
set {_player.pos} to location of player
        wait 0.1 seconds
        if location of player isn't {_player.pos}:
            send "&a[&bBOb&a]&cHareket ettiğin için ışınlanamadın!"
        else:
            wait 2 seconds
            teleport the player to arg 1
Gördüğün gibi. Location'unu setliyor sonra yaparken eğer location aynı değilse (zıplamak dahil) hemen kapatıyor. if koydum. Else'de koydum. Yani Eğer isn't değilde tutarsa yer teleportluyor. Çalıştı! Yinede teşekkürler.