İtemleri yere atamama ve her servere girişte item verme plugini

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
İf olayı çalışmıyor arkadaşlar
Diamondu varsa vericek ama varsa tekrar vermicek yoksa veriicek ifli komut gerek olmuyor bunlar
İf <condition>: yazılır : koymayı unutmuş arkadaş. Fakat onu kullanırsan şöyle bir durum var adama kazma verdin güzel adam onu yerede atamaz oda iyi fakat ya harcayıp kırarsa. Tekrar alma hakkı olur onun adına bir variable kaydetmelisin.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
İf <condition>: yazılır : koymayı unutmuş arkadaş. Fakat onu kullanırsan şöyle bir durum var adama kazma verdin güzel adam onu yerede atamaz oda iyi fakat ya harcayıp kırarsa. Tekrar alma hakkı olur onun adına bir variable kaydetmelisin.
saol söylediğin için işime yara benimde.

Batuhan Şenyüz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim düzenleyip kodu yazar mısın anlamadım da pek oyuncuda yoksa vericek varsa vermicek teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1405037924,1404985944][/DOUBLEPOST]CEvap bekliyorum

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
On join:
<tab tuşu> if %player% have diamond:
<tab tuşu>stop
<backspace>else:
<tab>give a diamond

Not : Çalışıp çalışmayacağından emin değilim denemedim (teldeyim)
L620 kullanıyor...

GeeWhiz

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kardeşim önce oyuncudaki elması silelim ki elinde elmas olmadığından emin olalım yoksada olmayan elması silemeyeceği için problem olmaz elmas varsada siler sonrada eline elması verelim ve elinde bir tane elmas olsun.

LeonHD

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Irfan verdiğin kod çalışmıyor ama
şunu geliştirdim
PHP:
on login:
    give a diamond to the player
İf komutunu eklemek lazım yani yoksa versin onu nası yapçam tam anlamadım Eğer diamond yok ise diamond vericek

Yinede Saol Kardeş Üzgünüm
Burda Bi Kod çalıştı tamamda çıkıp girince 2 - 3 diye artıyo item

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yinede Saol Kardeş Üzgünüm
Burda Bi Kod çalıştı tamamda çıkıp girince 2 - 3 diye artıyo item
kardeş yazıyorum
PHP:
on join:
[TAB]if player hasn't diamond:
[TAB][TAB]give diamond named "&cMenu" to player
[TAB]else:
[TAB][TAB]cancel event

on drop:
[TAB]cancel event

on inventory click:
[TAB]clicked item is diamond named "&cMenu":
[TAB][TAB]cancel event

Al kardeş sana çalışan bir skript envanterde yerini değiştiremez ve yere atamaz her girişte 1 tane gelir 1 den fazla gelmez 10 kere bile girse 1 tane gelir

Ckent

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
IRFN Verdigi 3 pluginide yüklerseniz çalışıyor

kardeş yazıyorum
PHP:
on join:
[TAB]if player hasn't diamond:
[TAB][TAB]give diamond named "&cMenu" to player
[TAB]else:
[TAB][TAB]cancel event

on drop:
[TAB]cancel event

on inventory click:
[TAB]clicked item is diamond named "&cMenu":
[TAB][TAB]cancel event

Al kardeş sana çalışan bir skript envanterde yerini değiştiremez ve yere atamaz her girişte 1 tane gelir 1 den fazla gelmez 10 kere bile girse 1 tane gelir
Çok Saol Kardeş Skript Lazimdi. Bu Arada LeonHD Bendim.

Son düzenleme: