Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben Faction Plugin Paketi Hazırlıyorum. Market Yaparken Kullanabiliceğim İtemlerin Havada Durmasını Sağlayan bildiğiniz bir plugin var mıdır. Varsa Söyler misiniz ?
Denetimlerime göre ShowCaseStandalone plugini 1.7-1.8 De aşırı lag yapıyor ve uyumsuz bir sürümü denedim ve test etmiştim skyblock sunucumda aşırı lag vardı onu kaldırınca sorun ortadan kalktı, yinede siz bilirsiniz
Bende Dün Gece Yükledim plugini gayet sağlam hem de kendi sunucuma değil de masaüstümdeki sunucuya kurdum gayet sağlam. Belki Yanlış bir sürümünü indirmişsiniz...654 Blok Havada Duruyor ve Lag Yok
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.