İtemSpawner -İstek Skript-

ClearMan61

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sizden İtemSpawner skript istiyorum bugu olmayacak ve alıntı olmayacaktır.

Not:
Demir Altın Zümrüt Elmas olacak
Demir verilip kendin editle denmiyecek
Başka biryerden alıntı olmayacak

Çalmadan Kendi emeğiyle yazabilecek olan örnek kişiler
@LifeMCServer @MineTurkMC

Lütfen çalışan hatasız olsun

LeeSeen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamlar,

Google'a FItemSpawner yazarak bir Türk tarafından profesyonel şekilde kodlanmış olan ve config gibi kolay editleme sistemlerine sahip olan skript'i indirebilirsin.

İyi forumlar dilerim!

ClearMan61

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamlar,

Google'a FItemSpawner yazarak bir Türk tarafından profesyonel şekilde kodlanmış olan ve config gibi kolay editleme sistemlerine sahip olan skript'i indirebilirsin.

İyi forumlar dilerim!
Onu biliyorumda plugini lazım Fıtemspawner diye o bende yok nerden indirceğimi bulamadım

LeeSeen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şunu yapsanız karşınıza çıkacak aslında, sizi atacağı ilk siteye girin, Download tuşuna tıkladığınızda zaten Skript indiriyor.

Buyrun:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

LeeSeen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tmm skript var orda ama bu skript bir plugine bağlı anladın mı o plugin lazım bana
Hocam zaten skript istediğine göre sende bulunması gereken pluginlerdi bunlar,

Örnek olarak bazı temel Skript addonları;

WildSkript
SKQuery
SkRayFall

Aynı zamanda bunların yanında zaten ana plugin olan "Skript" pluginini de indirmelisin.

ClearMan61

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
O dosyaya gir bak plugins/fıtemspawner yazıyor yanı fıtemspawner diyr bir plugin olması gerekiyor ona bağlı çünkü

Greeen

MineWeb | FurkanZhlp.com
En iyi cevaplar
0
Etiket için teşekkür ederim. FItemSpawner skripti bana aittir indirebilir ve kullanabilirsin :) Herhangi bir sorun olursa skype üzerinden ulaşabilirsin. FurkanZhlp