NoxieKai
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Skript henüz beta aşamasında olduğu ve tam bitmediği için paylaşamayacağım.
Fakat çok yakın bir zamanda sizlere sunarak sunucularınızda kullanmanızı umuyorum
Küçük Bir Not: Bu yazılmış olan menüler spawner'a sağ tıklayınca açılan menülerdir. Ayrıca bir IStone'a üye eklerseniz, size ait olan bütün
taşlara o üyeler eklenir. Kısacası siz uğraşmayın diye bütün spawnerlarınız üyelerinizle ortaktır.
Minik Bir Not 2: Anlamamış olabilen arkadaşlarımız için söylüyorum, Taş Koordinat ve Mevcut Taşlar menüsünde size ait olan bütün spawnerların koordinatları bir veriye kaydedilir ve mevcut taşlarınızın menüsüne X, Y, Z koordinatlarıyla oraya eklenir. Eğer spawnerlarınızı kaybederseniz (Survival Sunucuları İçin Söylüyorum) bu kayıtlı koordinatlara giderek rahatlıkla bulabilirsiniz.
Ufacık Bir Not 3: ItemStone Marketini kullanabilmeniz TaşCoin skriptine de ihtiyacınız var ve skripti paylaşırken bunu da yanında vereceğim merak etmeyin
(CobbleStone ve normal Stone kırdıklarında %8 şansla 10 TC kazanırlar.)
Görseller:
ADMİN KOMUTLARI ("/itemst market" Hariç)
KENDİSİNE ÖZEL İTEMSTONE MARKETİ
MARKET ÖRNEĞİ
"Satın Alındı:" özelliği daha önce bu item'dan kaç kere aldığınızı gösterir.
MEVCUT TaşCoin
SPAWNER GÖRSELİ
SPAWNER MENÜSÜ
LOG ÖZELLİĞİ
Bu Özellik Skriptin 1.1 Sürümünde Menü Haline Getirilecektir.
(Sizinle Paylaşacağım Sürüm)
ÜYE PANELİ > MEVCUT ÜYELER
ÜYE PANELİ > Yeni Üye Ekle
ÜYE PANELİ > ÜYELERİ YÖNET
BÜTÜN SPAWNERLARIN GÖRSELİ
SADECE İPEKSİ İLE KIRMA ÖZELLİĞİ
TAŞLARIN KIRILMA DURUMU ÖZELLİĞİ
NOT: Bu Özelliği Sadece Adminler ("/itemst durum kapat") Yazarak
Eğer Taşlarda Hata Çıkarsa Kayba Uğranmasın Diye Kullanmalılar.
Fakat çok yakın bir zamanda sizlere sunarak sunucularınızda kullanmanızı umuyorum
Küçük Bir Not: Bu yazılmış olan menüler spawner'a sağ tıklayınca açılan menülerdir. Ayrıca bir IStone'a üye eklerseniz, size ait olan bütün
taşlara o üyeler eklenir. Kısacası siz uğraşmayın diye bütün spawnerlarınız üyelerinizle ortaktır.
Minik Bir Not 2: Anlamamış olabilen arkadaşlarımız için söylüyorum, Taş Koordinat ve Mevcut Taşlar menüsünde size ait olan bütün spawnerların koordinatları bir veriye kaydedilir ve mevcut taşlarınızın menüsüne X, Y, Z koordinatlarıyla oraya eklenir. Eğer spawnerlarınızı kaybederseniz (Survival Sunucuları İçin Söylüyorum) bu kayıtlı koordinatlara giderek rahatlıkla bulabilirsiniz.
Ufacık Bir Not 3: ItemStone Marketini kullanabilmeniz TaşCoin skriptine de ihtiyacınız var ve skripti paylaşırken bunu da yanında vereceğim merak etmeyin
Görseller:
ADMİN KOMUTLARI ("/itemst market" Hariç)
KENDİSİNE ÖZEL İTEMSTONE MARKETİ
MARKET ÖRNEĞİ
"Satın Alındı:" özelliği daha önce bu item'dan kaç kere aldığınızı gösterir.
MEVCUT TaşCoin
SPAWNER GÖRSELİ
SPAWNER MENÜSÜ
LOG ÖZELLİĞİ
Bu Özellik Skriptin 1.1 Sürümünde Menü Haline Getirilecektir.
(Sizinle Paylaşacağım Sürüm)
ÜYE PANELİ > MEVCUT ÜYELER
ÜYE PANELİ > Yeni Üye Ekle
ÜYE PANELİ > ÜYELERİ YÖNET
BÜTÜN SPAWNERLARIN GÖRSELİ
SADECE İPEKSİ İLE KIRMA ÖZELLİĞİ
TAŞLARIN KIRILMA DURUMU ÖZELLİĞİ
NOT: Bu Özelliği Sadece Adminler ("/itemst durum kapat") Yazarak
Eğer Taşlarda Hata Çıkarsa Kayba Uğranmasın Diye Kullanmalılar.