Itiraf Ediyorum

PIKO_SALA

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft oynamanız boyunca yaptığınız iyi veya kötü anılarınızı bizimle paylaşın :) Mesela benim ki ; Bir arkadaşım beni diamond block koyarak kandırdı'' gel diamond block buldum '' dedi.Ve gittim diamond blocku kıracaktım ki yerde basamak varmış ona bastım tnt ler ateşlendi patladım eşyalarımı çaldı şimdi ondan haber yok... Sizide bekliyorum...

onat035

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aylar öncesiydi. Noob'tum (o zamanda bile çoğu Türk'ü katlardım) ve bütün günlerimi minecraft öğrenmek için harcardım. Bir towny serverda şehrim vardı oraya redstone devreleri kurar çalışmalar yapardım. Gecenin 2'si gibiydi melon farm yapıyorum, hunger bar falan düşmeye başladı. Tabi uykusuzlıktan ne halt yediğimi bilmiyorum. Aa acıkmışım dedim (içimden :D) hotbar redstone şeysileriyle dolu elimde rs var onu yemeye çalışıyorum. İçsel ses "lan niye yiyemiyom bunu" sonra onun yemek olmadığını fark ettim..

PIKO_SALA

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aylar öncesiydi. Noob'tum (o zamanda bile çoğu Türk'ü katlardım) ve bütün günlerimi minecraft öğrenmek için harcardım. Bir towny serverda şehrim vardı oraya redstone devreleri kurar çalışmalar yapardım. Gecenin 2'si gibiydi melon farm yapıyorum, hunger bar falan düşmeye başladı. Tabi uykusuzlıktan ne halt yediğimi bilmiyorum. Aa acıkmışım dedim (içimden :D) hotbar redstone şeysileriyle dolu elimde rs var onu yemeye çalışıyorum. İçsel ses "lan niye yiyemiyom bunu" sonra onun yemek olmadığını fark ettim..
Güzelmiş :) Yorum içinde teşekkür ederim.