İtiraf ediyoruz Türkiye !

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
8 de bni okulda tutamazlardi hep kacardim

Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam özür dilerim

ahmetcky

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben eskiden hep oynardım.Sonra sıktığı için bıraktım ve futbol'dan nefret etmeye başladım.
Biz bazen arada takım kurup futbol oynardık. Ben ve benim gibiler eğlenmeye gelirdi. Ama bazıları kazanmak için arkadaşlarını bile satıyo. Tek yanlış hareketinde ters ters bakmalar falan oluyo. Tabi böyle oluncada ister istemez insanın morali bozuluyo. Bide şu kaleye girdi girmedi kavgası var. Nefret ederim o bağrışmalardan. Futbol böyle oynandıkça asla sevmem ben bu oyunu.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Biz bazen arada takım kurup futbol oynardık. Ben ve benim gibiler eğlenmeye gelirdi. Ama bazıları kazanmak için arkadaşlarını bile satıyo. Tek yanlış hareketinde ters ters bakmalar falan oluyo. Tabi böyle oluncada ister istemez insanın morali bozuluyo. Bide şu kaleye girdi girmedi kavgası var. Nefret ederim o bağrışmalardan. Futbol böyle oynandıkça asla sevmem ben bu oyunu.

Ben futbolda kalede iyiyim ama nefret ediyorum. Oynamam da tvde bakmam da.
- Hangi takımlısın
- Galatasaray.
Bu kadar. Başka ilgim yok.
Bir de herkes hayvan gibi oynuyor. Sanki ölüm kalım meselesi. Takım ruhu yok ki. Ben gol atayım benim adım duyulsun.

Her erkek futbolu sevmek zorunda değil. Pek dışarı çıkan biri değilim zaten okul dışında. Ev çocuğuyum ben. Yazıyı Türkçe hocası eğik yazın dyor. O yüzden eğik yaptım :)
ÖNEMLİ NOT : Takım ruhu olsa bile oynamam -_-
EDİT : EKLEME,DÜZELTME

Moderatör tarafından düzenlendi:

ahmetcky

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben futbolda kalede iyiyim ama nefret ediyorum. Oynamam da tvde bakmam da.
- Hangi takımlısın
- Galatasaray.
Bu kadar. Başka ilgim yok.
Bir de herkes hayvan gibi oynuyor. Sanki ölüm kalım meselesi. Takım ruhu yok ki. Ben gol atayım benim adım duyulsun.

Her erkek futbolu sevmek zorunda değil. Pek dışarı çıkan biri değilim zaten okul dışında. Ev çocuğuyum ben. Yazıyı Türkçe hocası eğik yazın dyor. O yüzden eğik yaptım :)
ÖNEMLİ NOT : Takım ruhu olsa bile oynamam -_-
EDİT : EKLEME,DÜZELTME
:)

LapisDüşmanı

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
itiraf ediyorum; Ölmek istiyorum Hayattan zevk almiyorum Ölmek için Yaşiyorum Delirmek uzereyim Ama Hepsi İçimde Kalim Duvarlar arkasinda Güneş görmemekten Rengi Atmiş çurumuş istekler...
İçimi Açsalar Ölumu Bulurlar , içimi açsalar İsyani bulurlar, içimi açsalar Hapiste Yatan Beni Bulurlar , içimi açsalar Nefreti Bulurlar...
Duygularim Karişik Pizza Gibi...
aynı kişilik (bilen bilir lo :) )