SyberRock
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
s***ir gitde kufur yani sonucta bana hakaret ediyo neyse ilgilenirler zatenküfür yokki *** koymuş
S4'ten Gönderdim loo ^^
s***ir gitde kufur yani sonucta bana hakaret ediyo neyse ilgilenirler zatenküfür yokki *** koymuş
30 tane sey itiraf etgin bi dur lasakin
S4'ten Gönderdim loo ^^
@JusticeWhip bi bakarmısın. sende yazdın LOLLs***ir gitde kufur yani sonucta bana hakaret ediyo neyse ilgilenirler zaten
S4'ten Gönderdim loo ^^
iste bi tane daha insan oldugunu bilmiyodum yani iyiki itiraf ettin yaİtiraf ediyorum insanım![]()
adamlar *** küfürler ediyor onları niye rapor etmiyorsun arkadaşıms***ir gitde kufur yani sonucta bana hakaret ediyo neyse ilgilenirler zaten
S4'ten Gönderdim loo ^^
ben edilen tum kufurleri rapor ederim arkadasim sonucta burasi bir oyun platformu kotu bisey demememe (cok me oldu la galibaadamlar *** küfürler ediyor onları niye rapor etmiyorsun arkadaşım
arkadaşım **** lar küfür değil bunu kafana sok artıkben edilen tum kufurleri rapor ederim arkadasim sonucta burasi bir oyun platformu kotu bisey demememe (cok me oldu la galiba) ragmen kufur yiyorum
S4'ten Gönderdim loo ^^
tamam canim hadi rapor ettim zatenarkadaşım **** lar küfür değil bunu kafana sok artık
sen konuyu campladin herhalde tum yazdiklarini bi yazida toplasana bence post kasiyosun gibiİtiraf ediyorum 17 yaşında olmama rağmen hala MLP ve Winx bakıyorum![]()
I super hate youtamam canim hadi rapor ettim zaten
S4'ten Gönderdim loo ^^
dıttttttttttttttt mı yapıyorsunitiraf ediyorum her gün karılarla