İtiraf ediyoruz!

Latash

Sudan Çıkmış
Sunucu Partneri
Mesajlar
5
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
20
Puanları
90
Hepinize yeniden merhaba Forum Gamer üyeleri!
Bu gün hep birlikte kendimizden bile sakladığımız, düşündüğümüzde battaniyenin altına girmek istediğimiz itirafları açıklıyoruz!


2 yıl önce haziran ayında Gaziantep'e gitmek üzere uçak ile yola çıkmıştık. Tabii ki ilk binişim olduğu için kemeri çok zor takmıştım. Gaziantep Havaalanı'na vardığımızda kemerleri çıkartabileceğimiz söylendi. Ben de kemeri çıkartamıyordum. Arkada oturan birine soracaktım fakat o zamanlar çok çekingen olduğum için soramadım. Yanımda da aynı zamanda babam vardı ve o da çıkartamıyordu. Babama da gitmeden önce sanki uçak ile alakalı çok şey biliyormuş ayaklarına yatmıştım. Çaktırmadan kemeri öyle bir çekmiştim ki bütün mekanizması kırılmıştı. Babam da fark etmemişti ve arkadan birine sormuş, çıkartmıştı.
Bu olayı bugün babam bile bilmiyor! :D Her düşündüğümde acaba o kemere ne oldu? sorusunu kendime soruyorum ve utanıyorum.
Sıra sizde Forum Gamer üyeleri!
 


Veba_

Zombi Katili
Mesajlar
206
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
101
Puanları
290
Küçükken su kaplumbağam vardı. Ailem ellemem konusunda sıkıca uyarıyordu ama onlar uyardıkça daha çok istiyordum ellemek. Bi gün evde yalnızken elime aldım sonra kıpırdayınca elimden düşürdüm. Elimden yere düştü sonra ne kadar arasamda bulamadım. Bizimkiler 1 gün sonra fark etti. Ben bilmiyorum dedim onlarda aradılar evde ama onlarda bulamadılar. Yaklaşık 5 yıldır kaplumbağa evde kayıp ve hala gizemini koruyor <_<
 

LapisDüşmanı

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
619
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
338
Puanları
820
Ruh hali
Arkadaşımın kalemliğini sınıftan dışarı fırlatmıştım ve kalemlik koridorda tekmeler arasında kaybolmuştu. Sonra bir çocuğun yaptığını düşündü ve ona baskı uyguladı, kalemlik içindekilerle birlikte çok pahalıydı ve benim o kadar para bulmam imkansızdı (aileme zaten söyleyemezdim) o yüzden ben de çocuğun üstüne gittim. En kötüsü de çocuk gerçekten kendisinin yaptığına inanmıştı.

Edit:İmla
 

ByErenThe

Yalnızlık tek kelime, söylenişi ne kadar kolay.
Mesajlar
203
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
167
Puanları
350
Arkadaşımın 20 TL'lik kalemini okul önündeki plastik şeylerin içine atmıştım. Ve farkına bile varmadı :D
 

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
Mesajlar
1,018
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
559
Puanları
1,150
Ruh hali
Kucukken ailem biryerlere gittiginde odadaki butun paralari toplayip saklardim :D
 

Üst