Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar elimde bir Wii ve Switch var. Bunlarıla video çekmek istiyorum ancak iyi bir capture card bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim
not: hdmi olursa iyi olur...
Elgato Game Capture HD kullanmıştım bayağı kaliteli ve tercih edilebilir bir ürün. Eğer bütçene zarar vermeyecekse alabilirsin. Bildiğim kadarı ile Switch ile uyumluluğu da var. Switch'in kutusunda gelen Dock ile bağlayabiliyor olman lazım.
Elgato Game Capture HD kullanmıştım bayağı kaliteli ve tercih edilebilir bir ürün. Eğer bütçene zarar vermeyecekse alabilirsin. Bildiğim kadarı ile Switch ile uyumluluğu da var. Switch'in kutusunda gelen Dock ile bağlayabiliyor olman lazım.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.