- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaşlar.
Forumda birazcık kötü görüyorum zaman zaman.
Forumun daha "Anlaşılır ve İyi Bir Yer" olması için size birkaç öneri sunuyorum.
Arada bir arkadaşımızın önerisi vardır. İsmi etiketlenmiştir.
Forumda birazcık kötü görüyorum zaman zaman.
Forumun daha "Anlaşılır ve İyi Bir Yer" olması için size birkaç öneri sunuyorum.
Arada bir arkadaşımızın önerisi vardır. İsmi etiketlenmiştir.
- @andreasste bu düşünceyi öne sürmüştür. Arkadaşlar bu benim düşüncem ama kayıt olmak çok kolaylaştı. Yani daha zor olmalı,spam yapılmamalı. Örneğin,bazıları reklam için çar açıyorlar ve bırakıyorlar. Bu çok saçma. Ya da daha kötü şeyler için kullananlar var. (Örneği çok yakın zamanda gerçekleşti). Yani bana göre bu zorlaştırılmalı. Aynı IP adresinden başkaları kayıt olmamalı. Kayıt olurken çok şey dikkate alınmalı. Kayıt olmak uzun olsun ki sadece reklam için filan kullananlar uğraşmasın. Böylece daha arkadaş canlısı bir ortam oluşturabilir.
Sizin de fikirlerinizi bekliyorum, saygılarla... - Forum üzerinden küfürlü-argo kelime dağarcığı geliştirilmelidir.
- Foruma "plug.dj" sitesindeki botlara benzer görevler yapan botlar yerleştirilebilir. Andreasste arkadaşımızın fikrini (IP Sorunsalı) böylece düzeltmiş oluruz.
- Foruma imzalar eklenebilir, ancak bunun adap ile bir alakası olmayacaktır.
- Belli yazı tipleri eklenebilmeli-eklenmeli. Böylece birazcık daha olsun konulara ilgi gösterenler olacaktır.
- Konular silinebilmeli. Rapor etmek tabiiki mantıklı, fakat rapor kontrol edilene kadar herhangi bir kavga var ise çoktan çığırından çıkmış olacaktır.
- Edit: İlgi alanları filtresi olmalı. Böylece tartışmalar çok aza iner.
Saygılarımla.
-Yeselectro
Son düzenleme: