-İyi Bir Forum Olmak İçin Birkaç Öneri-

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar.
Forumda birazcık kötü görüyorum zaman zaman.
Forumun daha "Anlaşılır ve İyi Bir Yer" olması için size birkaç öneri sunuyorum.
Arada bir arkadaşımızın önerisi vardır. İsmi etiketlenmiştir.
  • @andreasste bu düşünceyi öne sürmüştür. Arkadaşlar bu benim düşüncem ama kayıt olmak çok kolaylaştı. Yani daha zor olmalı,spam yapılmamalı. Örneğin,bazıları reklam için çar açıyorlar ve bırakıyorlar. Bu çok saçma. Ya da daha kötü şeyler için kullananlar var. (Örneği çok yakın zamanda gerçekleşti). Yani bana göre bu zorlaştırılmalı. Aynı IP adresinden başkaları kayıt olmamalı. Kayıt olurken çok şey dikkate alınmalı. Kayıt olmak uzun olsun ki sadece reklam için filan kullananlar uğraşmasın. Böylece daha arkadaş canlısı bir ortam oluşturabilir.

Sizin de fikirlerinizi bekliyorum, saygılarla...
  • Forum üzerinden küfürlü-argo kelime dağarcığı geliştirilmelidir.
  • Foruma "plug.dj" sitesindeki botlara benzer görevler yapan botlar yerleştirilebilir. Andreasste arkadaşımızın fikrini (IP Sorunsalı) böylece düzeltmiş oluruz.
  • Foruma imzalar eklenebilir, ancak bunun adap ile bir alakası olmayacaktır.
  • Belli yazı tipleri eklenebilmeli-eklenmeli. Böylece birazcık daha olsun konulara ilgi gösterenler olacaktır.
  • Konular silinebilmeli. Rapor etmek tabiiki mantıklı, fakat rapor kontrol edilene kadar herhangi bir kavga var ise çoktan çığırından çıkmış olacaktır.
  • Edit: İlgi alanları filtresi olmalı. Böylece tartışmalar çok aza iner.
Eğer Sizinde Önerileriniz Varsa, Maddeler Halinde Yorum Yaparak Söyleyebilirsiniz. Bunlar Benim Düşüncelerimdi, Ve Bence Herkesin Kendi Düşüncesini Söylemeye Hakkı Var.
Saygılarımla.

-Yeselectro

Son düzenleme:

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
insanların beynine herhangi siteyi yada forumu enjekte ettikden sonra o forumdaki herkesi ister banla herkese hakaretler et neyaparsan yap ama insanlar o forumu bırakmaz bir ilah bir tanrı görür. İşte bu sebebten site yöneticileri ister forumla hiç ilgilenmesin istersede çok ilgilensin bu insanlar yinede bu forumu tercih edecekler

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben daima imzaya karşıyım. İmzalar bazen müstehcen, vs. içerikli olabiliyor ve fark edilene kadar çok geç oluyor. Ayrıca bu tür içerikli resimlerin avatar olarak da kullanılmasına karşıyım. İyi forumlar.

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İmzanın bence zararı yok güzelleştirir en azından başka bir şekilde de kendini ifade etme şansı verir.Zaten yapanların çoğu ya animeyle ilgili ya da minecraftla ilgili şeyler koyuyor bence problemi yok.Eğer açılırsa bence bf heroesle ilgili koyacağım zaten.

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle söylemeliyim ki php gelişmeye açık bir yazılımdır, Çeşitli kaynak kodları eklenmesi gerçekten iyi olabilir. Konuların silinmesi ve filtre olayı hakkında ki öneriyi de destekliyorum. Bunların yanında arama motoru geliştirilirse daha iyi olacaktır. Şu an ki durumu tam anlamıyla rezalet. Ayrıca değişik yazı tipleri eklenmesini doğru bulmuyorum ama Metin alanı [Yorum yazdığımız alan] ve profil yorumlarına yenilikler getirilmesi başlı başına bir şart.

Bu arada @DenizDemirhan "I like trains" büyüsü bana işlemez ^_^

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Şöyle söylemeliyim ki php gelişmeye açık bir yazılımdır, Çeşitli kaynak kodları eklenmesi gerçekten iyi olabilir. Konuların silinmesi ve filtre olayı hakkında ki öneriyi de destekliyorum. Bunların yanında arama motoru geliştirilirse daha iyi olacaktır. Şu an ki durumu tam anlamıyla rezalet. Ayrıca değişik yazı tipleri eklenmesini doğru bulmuyorum ama Metin alanı [Yorum yazdığımız alan] ve profil yorumlarına yenilikler getirilmesi başlı başına bir şart.

Bu arada @DenizDemirhan "I like train's" büyüsü bana işlemez :olgun:

I like trainse saygılı ol ._.