İyi Bir Map Nasıl Olmalı?

Bu Konu Yararlımı?

• Kullanılan toplam oy
    10

kenyuri

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar! herkes iyi bir map yapmak ister ama yapamaz.Çünkü bazı şeyler eksikdir. Eğer sizinde güzel bir mapin nasıl olacağı hakkında fikirleriniz varsa yoruma yazın ki, bilmek isteyen arkadaşlarımız da bilsin. :) Paylaşmak Güzeldir!:ekask:

Vizroy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence çevredeki ağaçlar göller vs çok önemli ve block tercihi iyi olmalı. Diamond,İron,Gold blockları hiçbir şeyde güzel durmuyor bana göre

TR_GaMeR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir kere yapılıcak haritanın senaryosu önemli olmalı ve mesela adv yapıyosa ona göre mekanlar parkurlar vs. yapmalı

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Spawn İçin World Painter ile Güzel Manzaralı Bir Alan Yapılmalı İlk Başta Gerisi Sağlam Buildler Ve hayal Gücüne Kalmış :D

smt287

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adventure maplarda senaryosu iyi olan bir map buildiligne pek bakılmaz ama herzaman build'e önem vermek lazım maplarda.

onat035

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saçmalamadan, konudan kopmadan, beyin kullanılarak yapılmalıdır

anitome

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
herşeyden önemlisi senaryo tabi bunun yanında yapıların ve redstone sistemlerinin güzel durması önemlidir

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sistem,Akıl,Dış Güzellik,İç Yapı,Dekor,Zemin,Dublex,Bıkmamak,Özen göstermek,İçine Sevgi Katmak
Bir de sizin paylaştıklarınız ?

STARK66

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence sadece bu gerekmez. Adventure´da iyi bir buildlik sabır ve beyin, survivalda ise daha doğal olunmaya çalışılmalı.
Mesela ben sky maplarda orman yapıyorum [yeryüzü olmayan uçan gezegen falan yapıyorum ya onlar sky mapler] sonra 22 block uzaklaşıyorum bi gidiyorum bir sürü mob spawn oluyor koyun pig falan :D

Son düzenleme:

Okay Öğrü

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence çok iyi redstone bilgisi olmalı. Komut bloğu filan kullanmasını bilmeli. Bir de tabii ki mcedit bilgiside olmalı ve bence buildin adv haritada çok fazla önemi yok.

iPhone 'den
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
aracılığı ile gönderildi

Lukasss93

Taş Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0

Okay Öğrü

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya tabii ki iyi build önemli ama çok fazla olmasına gerek yok. Mesela bi harita gördüm forumda adam sadece builde uğraşmış. Build hariç harita vasat redstone filan bişi yok zaten hepsini bir yapabilen hypixel olur :)

iPhone 'den
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
aracılığı ile gönderildi