İyi PC de Kötü Fps Alıyorum yardım!!!

MemoCadaa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar sistemim bu şekilde
Kod:
İşlemci : İntel core i5 5200
Ram : 8GB ddr3
Ekran kartı : Nvidia geforce 820m
İşletim sistemi : Windows 10 64 bit
BU pc de 30 40 fps zor alıyorum fakat gta 5 yarı medium yarı yüksek ayarlarda 30 fps sabit alıyorum

Bide bu arada şu pc yi topluyucam kaç fps alırım testlerini gördüm 1000 1200 arası ama size sormak istedim şimdiden saolun.
Kod:
Anakart: MSI B150M Bazooka – Satın alınan fiyat 350 TL
•Tam kod: MSI B150M BAZOOKA Intel B150 2133MHz DDR4 Soket 1151 mATX Anakart
•Ekran Kartı: MSI GTX 960 Gaming 4G – Satın alınan fiyat 850 TL
•Tam kod: MSI Nvidia GeForce GTX 960 4GB 128Bit GDRR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (GTX 960 GAMING 4G)
•RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 2133 MHz  – Satın alınan fiyat – 345 TL
•Tam kod: Kingston HyperX Fury Black 16GB (8×2) 2133MHz DDR4 RAM (HX421C14FBK2/16) CL14
•SSD: Kingston HyperX Fury 120 GB
•Tam kod: Kingston HyperX Fury 120GB 500MB-500MB/s Sata3 SSD (SHFS37A/120G)
•İşlemci: Intel Skylake Core i5 6500 3.2GHz 6Mb Cache LGA1151 İşlemci
•Tam kod: 
•Sabit Disk: Seagate 7200 RPM 1 Terabyte – Alınan fiyat – 190 TL
•Tam kod: Seagate Barracuda 1TB 3.5¨ 7200RPM Sata 3.0 NCQ 64Mb Sabit Disk (ST1000DM003)
•Dark Ninja 600W Usb 3.0, 3x Fan,Pencereli ATX Kasa
İyi forumlar!

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Kullandığınız PC'de MC'den 30 FPS alıyorsanız MC'de problem olabilir. GTA V'de bile daha yüksek alıyorsunuz sanırım. Minecraft'a girmeden önce arkaplandaki uygulamaları kapatıp oyunu açın ve görüntü ayarlarını düşürmeyi deneyin. (Kare hızını sınırsız, mipmap'ı düşürün, grafikler hızlı vs.) Ek olarak mod, shader pack yüklüyse kaldırın.

Aşağıdaki bahsettiğiniz parçalar güzel, alınabilir. Ama kasa Dark almayın. Cooler Master veya Zalman Z3 Plus modeline bakın.

Son düzenleme:

4EVERMC2013

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Msı Gtx 980 6gb Kullanıyorum Sana Sadece Şunu Diyeyim MSİ olması yeterli 1000 fps alman için :D
iyi forumlar

TheBurakAkbulut

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Optifine yükle kardeşim sonra animasyonları vs kapat emin ol FPS artışı görceksin. :)

DamRISH

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Masa üstüne sağ tıklayıp "Nvidia Denetim Masası"na gir, "3D Ayarlarının yönetilmesi" ni seç "Program Ekle" Ye tıkla ve Javayı "entegre grafik" yerine "Yüksek performanslı nvidia işlemcisi" olarak ayarla. Herhalde ekran kartı algılamamıştır oyunu ama yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

MinerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarınız çokta iyi değil. Benim bilgisayarım i7 ve 740m ekran kartı var. Rahat 50+ alıyorum. Sisteminizde gereksiz/virüs dosyalar olabilir.

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Fps Sorununun Tek Sebebi Oyunun Java Üzerinde Olmasıdır Oyunun Kendi Motoru Yazılmadan Bu Sıkıntılar Geçmicektir

MemoCadaa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kullandığınız PC'de MC'den 30 FPS alıyorsanız MC'de problem olabilir. GTA V'de bile daha yüksek alıyorsunuz sanırım. Minecraft'a girmeden önce arkaplandaki uygulamaları kapatıp oyunu açın ve görüntü ayarlarını düşürmeyi deneyin. (Kare hızını sınırsız, mipmap'ı düşürün, grafikler hızlı vs.) Ek olarak mod, shader pack yüklüyse kaldırın.

Aşağıdaki bahsettiğiniz parçalar güzel, alınabilir. Ama kasa Dark almayın. Cooler Master veya Zalman Z1 Plus modeline bakın.
Cevap için teşekkürler sadece optifine yüklü ve tüm ayarlar düşük
bu arada kasa öneriniz varsa yazabilirmisiniz gtx 960 4g nin sığacağı

Bende Msı Gtx 980 6gb Kullanıyorum Sana Sadece Şunu Diyeyim MSİ olması yeterli 1000 fps alman için :D
iyi forumlar
İnşallah hadi hayırlısı :D

Optifine yükle kardeşim sonra animasyonları vs kapat emin ol FPS artışı görceksin. :)
yüklü :(

Bilgisayarınız çokta iyi değil. Benim bilgisayarım i7 ve 740m ekran kartı var. Rahat 50+ alıyorum. Sisteminizde gereksiz/virüs dosyalar olabilir.
Bilgisayarım çok iyi demedim ayrıca her i7 aynı değildir bazı i7 ler i3 lerden bile kotu.
Yeni format attım :(

Masa üstüne sağ tıklayıp "Nvidia Denetim Masası"na gir, "3D Ayarlarının yönetilmesi" ni seç "Program Ekle" Ye tıkla ve Javayı "entegre grafik" yerine "Yüksek performanslı nvidia işlemcisi" olarak ayarla. Herhalde ekran kartı algılamamıştır oyunu ama yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
zaten sağ tık yapıp > grafik işlemcisiyle çalıştır > yüksek performanslı nvidia işlemcisi ile açıyordum ve dediğinizi yaptım olmadı :(

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ekran kartı driverları güncel mi?

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Javaya ram vermeyi deniyebilirsin

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Ekran kartının sürücüsünü güncelleştirmeyi dene windows 10'a geçtiğimde 10 fps den daha az bi fps alıyordum taa ki ekran kartının sürücüsünü yükleyene kadar.

MinerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende size i7 en iyisidir demedim. Kendi aldığım ftps değerlerini söyledim. Ayrıca kullandığım i7 idare edebilecek durumda.

MemoCadaa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ekran kartı driverları güncel mi?
Evet #10Karakter

Javaya ram vermeyi deniyebilirsin
evet ram verdim 3gb

Ekran kartının sürücüsünü güncelleştirmeyi dene windows 10'a geçtiğimde 10 fps den daha az bi fps alıyordum taa ki ekran kartının sürücüsünü yükleyene kadar.
Evet Windows 10 kullanıyorum ve sürücüler yüklü :(

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-z3-plus-600le-600w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html
Buna bakabilirsiniz veya tasarımı güzel olsun diyorsanız Cooler Master bakabilirsiniz.
Açıkçası kasanın görünüşü hoşuma gitmedi bi cooler master linki verebilirmisiniz

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Evet #10Karakter

evet ram verdim 3gb

Evet Windows 10 kullanıyorum ve sürücüler yüklü :(

Açıkçası kasanın görünüşü hoşuma gitmedi bi cooler master linki verebilirmisiniz
Ekran kartı sürücünü indir sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk ayarlarından windows 10 olmadan önceki windowsunu seç öyle yükle örnek ben indirdiğim gibi yüklemeyi denedim olmadı yüklendi gibi göründü herzaman fakat işleve gelince yok, ben vista service pack 2 uyumluluk ayarında çalıştırdım indirdiğim driver win10u desteklemediği için,bu sefer de yine aynı şekilde sorunsuzca yüklendi işlevini de yerine getiriyor.ben kendi çözümümü sundum denemekte fayda var ama aynı sorun olmayabilir ikimizinde.