- En iyi cevaplar
- 0
Ağırdır la bu saat kolunda taşıyamazBill Gates?![]()
Ağırdır la bu saat kolunda taşıyamazBill Gates?![]()
Zevk İçin?Ağırdır la bu saat kolunda taşıyamaz
Dün üye oldun zaten (-__-o)Seni Tanımıyorum.Ama Olsun.Doğum Günün Mübarek Olsun.Buda Hediyen
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Dün Değil Başka Hesabım Vardı İsmini Ve Şifresini Unuttum Bu yeni hesabım[DOUBLEPOST=1408980161,1408980122][/DOUBLEPOST]Dün üye oldun zaten (-__-o)
Senden Eskiydim Geçen Yıl VardımDün üye oldun zaten (-__-o)
Ya herşeyi geçelim de mübarek olsun ne la bayramını kutluyon Glypl'ın doğum günü dini bayram mı anlamadım ki?Seni Tanımıyorum.Ama Olsun.Doğum Günün Mübarek Olsun.Buda Hediyen
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kurban Bayramin'a girecez?Ya herşeyi geçelim de mübarek olsun ne la bayramını kutluyon Glypl'ın doğum günü dini bayram mı anlamadım ki?![]()
şifre değiştir ?Dün Değil Başka Hesabım Vardı İsmini Ve Şifresini Unuttum Bu yeni hesabım[DOUBLEPOST=1408980161,1408980122][/DOUBLEPOST]
Senden Eskiydim Geçen Yıl Vardım
Ee o zaman Glypl'ın doğum günü için pasta değil dana keselim ama olmaz sonuçta doğum günü o zaman ikisini birleştirekKurban Bayramin'a girecez?![]()
Sucukluk Kısmı benim bide Pirzololiklari.Ee o zaman Glypl'ın doğum günü için pasta değil dana keselim ama olmaz sonuçta doğum günü o zaman ikisini birleştirek
Bkz.
![]()
[DOUBLEPOST=1408980649,1408980584][/DOUBLEPOST]şifre değiştir ?[/QUO
Epostayıda unuttum benim 10 15 tane eposta var içinden sadece 4 tanesini hatırlıyom
İşin Esprisi OrdaYa herşeyi geçelim de mübarek olsun ne la bayramını kutluyon Glypl'ın doğum günü dini bayram mı anlamadım ki?![]()
Hoop Sucukluk Benim Kahvenin Yanında Ekmek Arası Sucuk Lazım BanaSucukluk Kısmı benim bide Pirzololiklari.![]()
Hayir Benim.[DOUBLEPOST=1408980649,1408980584][/DOUBLEPOST]
İşin Esprisi Orda[DOUBLEPOST=1408980788][/DOUBLEPOST]
Hoop Sucukluk Benim Kahvenin Yanında Ekmek Arası Sucuk Lazım Bana
Nick Farkını Belirtmek İstemiyorumHayir Benim.![]()
Panane Sucuk benim. ._.Nick Farkını Belirtmek İstemiyorum![]()
Kavurmalık kısım benim .-. yani ineğin yarısından fazlası .-. Etli pilav yapıcam .-.Panane Sucuk benim. ._.