İyiyle Kötünün savaşı ( "ADVENTURE- PUZZLE MAP"

merttore

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler benim ilk mapim ve gerçekten emek verdim. Tamamen adventure ve puzzle maptir, zamannız hoşut geçirebilirsiniz %100 el emeğidir ve Türkçe komutlarla oynamanın kolaylığıyla zevk almanızı umuyorum, map kısa sürede bitmeyecek şekilde ayarlandı umarım seversiniz. tek başıma bir çalışma yaptıgım için yeterince estetik olamadım ama yinede işte snapler. :

içeride sadece 1 tane şans kısmı vardır. gerisi tamamen yetenek ile ilgili şimdiden teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum
Download link'i:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim uğraşılmış ama sonradan etmişsin içine bu tür oyunlarda ölümcül tuzak kuramazsın !!!
Çünki başında 63 tane lever verdin sonra bana iki yol gösterdin ben soldakini seçtim lava düştüm ve gitti lever kılıç falan filan sonra ya öldür ya öl bölümünde ben öldürmemek için TNT'yi ateşledim yine öldüm sonra işte oyunun içine edilmiş oldu nereye gideceğimi bilemedim last gele creative modda bi sağa uçtum bi sola

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada bişiy soracam sen hiç o karanlık yeri bizzat geçtin mi ?
çok karmaşık olmuş bişiy anlamadım çok büyük ve güzel map ama olmamış kardeşim k. kalma :(

Son soru wold edit kullandın mı ?

merttore

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
World edit kullanmadım tamamen elimle o blockları tek tek koydum, zaten başında lütfen lütfen creative kullanmayın demedim. En baştada demiştim ki puzzle da var içinde, öldüyseniz alın leverları gecin creativele sonra normal devam edin. Yinede oynamanızdan dolayı teşekkürler video çekip atıcam birazdan walkthrough olarak

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Çok ama çok kötü olmuş asla oynanmaz senin o TNT lerin yüzünden Pc çöktü birdahada oynamam bb Kusura kal valla banane
Kötü dedim ama bu kadar hakaretide hak edecek bir map deil bi kere wold edit kullanılmadıysa çok uğraşılmış demektir ama ben biraz karıştırdım o kadar keşke puzzle biçiminde yapmasaydın düz ADV daha iyidir :D

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
World edit kullanmadım tamamen elimle o blockları tek tek koydum, zaten başında lütfen lütfen creative kullanmayın demedim. En baştada demiştim ki puzzle da var içinde, öldüyseniz alın leverları gecin creativele sonra normal devam edin. Yinede oynamanızdan dolayı teşekkürler video çekip atıcam birazdan walkthrough olarak
zaten öyle yaptım ama bide şu gemilerin üstüne nasıl çıkıyoduk onu anlamadım tamam geminin birinin üstüne redstone torch koymuşsun ama ben uçarak çıkmak zorunda kaldım merdiven göremedim :(
Yinede benim maplarımdan daha iyi olduğu kesin kardeşim takma kafana :)

merttore

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
zaten öyle yaptım ama bide şu gemilerin üstüne nasıl çıkıyoduk onu anlamadım tamam geminin birinin üstüne redstone torch koymuşsun ama ben uçarak çıkmak zorunda kaldım merdiven göremedim :(
Yinede benim maplarımdan daha iyi olduğu kesin kardeşim takma kafana :)
Yok öyle takmak değilde, inan bana world edit nedir şimdi öğtendim. her blogu tek tek elimle koyunca biraz yordu ve hakaretimsi laflar ağır geldi ama önemli değil canınız sağolsun.

En altlarında giriş var, ben video çektim ama yüklemek uzun sürecek galiba

Enees

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gerçekten acayip emek harcanılan bir map. Seni tebrik ediyorum. SPC ile bile yapılamaz bu. Gerçekten çok iyi :)

merttore

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Çok teşekkür ederim dediğim gibi gerçekten world edit kullanmadım, özellikle o kütüphanede her küp'ü tek tek elimle koydum umarım beğenildikce yeni maplarım için yeni fikirler verirsiniz