İzmir'e kar

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yine güzide uzmanlarımız İstanbul için kardan bahsetti ve İzmirde de kar olma ihtimalini paylaştılar peki sizce İzmirde kar mümkün mü? Ben şöyle söyleyeyim ihtimal düşük ama kar görmekte ayrı olur.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
İzmir'e kar yağmayacak rez alın. Şahsen ben İstanbul'a da fazla yağacağını düşünmüyorum. Havalar soğur 1 2 gün ara ara kar yağar birden tekrar sıcak olur ve hepsi erir :hmm1:

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
İzmirde oturuyorum. Kar nerede? Kar yağıyor dediler taa dağın tepesinde yağdı buraya yağmur geldi sadece.

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İzmirde oturuyorum. Kar nerede? Kar yağıyor dediler taa dağın tepesinde yağdı buraya yağmur geldi sadece.
İzmirimizin karı öyle ama 15 şubatta kar yağacakmış dediler. Bence de çok inandırıcı değil ama görcez. 1945'te 32 cm kar yağmış izmire. Bize 8-10 cm yağsa yeter.

TugayTKSZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İzmirimizin karı öyle ama 15 şubatta kar yağacakmış dediler. Bence de çok inandırıcı değil ama görcez. 1945'te 32 cm kar yağmış izmire. Bize 8-10 cm yağsa yeter.
Chat kar nedemek?

ya yeminle böyle hafifce yağsa yağmur da yağmasa tutsa yeterli ama yağmaz

Nxymn

Warum diese games? Sei doch einfach Straight.
En iyi cevaplar
2
İzmir Buca'da oturuyorum.En son yanlış hatırlamıyorsam 2016 da yağmıştı.Sonra 2011 mi 2012 mi hatırlamıyorum,bide o zaman yağmıştı.4-5 yıl arayla yağıyor,yağabilme ihtimali var :D.

Yeldasu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
cok fantastik derdim ama var öyle bir şey hatırlarsan aynı uyarı istanbul içinde yapılmistı

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sudi Arabistan'a, Kudüs'e ve Türkiye'nin birçok noktasına yağan kar İzmir'e gelmedi.

itsathena

Tanıdığım tek papa benim Big Poppa
Sponsor
En iyi cevaplar
0
izmir i bilemem ancak kocaeli ye son 4 yılın en çok kar yağışı oldu o günlerde. hatta öyleki 40 cm ' yi geçti.