Zorin
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
bende ikisinin de hilesi var vereyim mi awdasdasdasdasdsadfjjhdgTamda Wolfteamda Kral Kurt Olup Metin2 De Hile Açmayı Düşünüyordum D:Asp
bende ikisinin de hilesi var vereyim mi awdasdasdasdasdsadfjjhdgTamda Wolfteamda Kral Kurt Olup Metin2 De Hile Açmayı Düşünüyordum D:Asp
Bir hacker daha :se:bende ikisinin de hilesi var vereyim mi awdasdasdasdasdsadfjjhdg
İşte o Oyunları Her Yer Hile Diye Oynamıyordumbende ikisinin de hilesi var vereyim mi awdasdasdasdasdsadfjjhdg
abi wolfteam serveri açılsa ben açıcam ama bilmiyorum açılıyor mu -.-"İşte o Oyunları Her Yer Hile Diye Oynamıyordum![]()
Eski TR Tipi Ne Oluyor Yenisi Eskisimi Var Oyununabi wolfteam serveri açılsa ben açıcam ama bilmiyorum açılıyor mu -.-"
metin2 serveri açıcam zaten. o kesin (eski tr tipi olur hanny.)
evet var eskiden insanlar beceri kitaplarını 20-30m'ye satarlardı şimdi yere atıyorlar mavi çeliğe taparlardı şimdi onu da yere atıyorlarEski TR Tipi Ne Oluyor Yenisi Eskisimi Var Oyunun![]()
Hocam wolftü serveri aççğına woftüde şifreli oda aç çağır milleti oynaabi wolfteam serveri açılsa ben açıcam ama bilmiyorum açılıyor mu -.-"
metin2 serveri açıcam zaten. o kesin (eski tr tipi olur hanny.)
Biz mt2yi +9 keşiş zırhıyla gezen edileeyle sevdik 105 lwl zırhla gezen züppelerle deilevet var eskiden insanlar beceri kitaplarını 20-30m'ye satarlardı şimdi yere atıyorlar mavi çeliğe taparlardı şimdi onu da yere atıyorlar
Benim En Son Oynadığımda O Dediğin Zırhın Dönüşümü Bile Yoktu 20-30 M İle Pot Zor Alıyordun Bir Taş Vardı 1,5 T Ye Satılıyordu 2008 Yılı Falandı Herhaldeevet var eskiden insanlar beceri kitaplarını 20-30m'ye satarlardı şimdi yere atıyorlar mavi çeliğe taparlardı şimdi onu da yere atıyorlar
adamısn len helal. sahi lan EdiLeeee diye bi' hesap açtıydım Alesta'da herkes yan karakter sandı beni sadasfasfasfsafasHocam wolftü serveri aççğına woftüde şifreli oda aç çağır milleti oyna
edit:Beyin Bedava[DOUBLEPOST=1440840802,1440840751][/DOUBLEPOST]
Biz mt2yi +9 keşiş zırhıyla gezen edileeyle sevdik 105 lwl zırhla gezen züppelerle deil![]()
eski metin2 daha güzeldi daha fazla zevk veriyordu :'(Benim En Son Oynadığımda O Dediğin Zırhın Dönüşümü Bile Yoktu 20-30 M İle Pot Zor Alıyordun Bir Taş Vardı 1,5 T Ye Satılıyordu 2008 Yılı Falandı Herhalde![]()
Aynn hocam dediğim gibi biz +9 keşişi ile gezen edileeyle sevdik o zamanlarda oyun son derece saf ve doğaldı[DOUBLEPOST=1440841038,1440840953][/DOUBLEPOST]Benim En Son Oynadığımda O Dediğin Zırhın Dönüşümü Bile Yoktu 20-30 M İle Pot Zor Alıyordun Bir Taş Vardı 1,5 T Ye Satılıyordu 2008 Yılı Falandı Herhalde![]()
Fakat mt2 yapımcıları o kadar zeki(!)ki oyuncuların o kadar tepkisine ve pasif duruma geçen 32 milyon oyuncuya rağmen son olarak lycan(woftüden çalma) ekleyerek kendi ölüm fermanlarını imzaladılar oyununadamısn len helal. sahi lan EdiLeeee diye bi' hesap açtıydım Alesta'da herkes yan karakter sandı beni sadasfasfasfsafas
eski metin2 daha güzeldi daha fazla zevk veriyordu :'(
abi bi de adam gibi karakter olsa neyse skilleri berbat düzgün zırh silah yok çıldırıcam asdsadasdasdasAynn hocam dediğim gibi biz +9 keşişi ile gezen edileeyle sevdik o zamanlarda oyun son derece saf ve doğaldı[DOUBLEPOST=1440841038,1440840953][/DOUBLEPOST]
Fakat mt2 yapımcıları o kadar zeki(!)ki oyuncuların o kadar tepkisine ve pasif duruma geçen 32 milyon oyuncuya rağmen son olarak lycan(woftüden çalma) ekleyerek kendi ölüm fermanlarını imzaladılar oyunun
alestada 96 lwl full +9 5 efsunlu çarım vardı hocam çınar eternal biz buralarda büyüdük anlıyacağın baya zamanımı verdim ben oyunaabi bi de adam gibi karakter olsa neyse skilleri berbat düzgün zırh silah yok çıldırıcam asdsadasdasdas
okulu bile astıydım lan level atlamak için exp 97'de kaldıydı(gül gibi hatırlıyorum vay be) 33 lvldim 34 olucam diye yırtınıyodum evde gece uyuyamadım okula gitmedim internet kafeye koştum 34lvl yaptım çıktım internet kafeden psikoloji bozuldu tabi asdsfdssdalestada 96 lwl full +9 5 efsunlu çarım vardı hocam çınar eternal biz buralarda büyüdük anlıyacağın baya zamanımı verdim ben oyuna
Hocam sen ne diyorsun çölde 42 lwl olduğumda giydiğim +4 o mavi zırh(ismini hatırlayamadım) onu giydiğimdeki sevinci hiçbir şey vermedi bende hayattaokulu bile astıydım lan level atlamak için exp 97'de kaldıydı(gül gibi hatırlıyorum vay be) 33 lvldim 34 olucam diye yırtınıyodum evde gece uyuyamadım okula gitmedim internet kafeye koştum 34lvl yaptım çıktım internet kafeden psikoloji bozuldu tabi asdsfdssd