JailBreak Acemi AdventureMap

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Acele ile bir adventure map hazırladık. Acele ile hazırladığımız için pek güzel olmamış olabilir.
Duvardaki düğmelere basınca size otomatik mesaj vericek ve bölümler arası geçiş düğmeler ile gerçekleşir.
Konusu: Annenizi birisi öldürdü ve polisler sizi tutukladı sizin öldürdüğünüzü sanıyolar ve sizi hapisaneye attılar. Hapisaneden kaçmaya çalışıyorsunuz.
Yapanlar:
Todeskeks oyundakia adı Todeskeks
Karasavasc oyundaki adı mert1885

İndirme linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Birkaç fotoğraf:

Dediğim gibi map ın eksikleri var ve tam 5 bölümden oluşuyor. Mapı test ettim defalarca kez eksikleri düzelttim. Bir eksik varsa mazur görün. Mapın v2.0 ı filan çıkmıcak baya uğraştık yapmak için umarım eğlenirsiniz :sırıtmak: Beğendiyseniz beğenmeyi unutmayın ve ayrıca konusu biraz saçma ben koymadım karasavasc koydu :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1374884500,1374884245][/DOUBLEPOST]Ayrıca arkadaşlarınız ile oynayabilirsiniz son bölüm için 2 kişilik malzeme ayırdım 3 kişi de oynayabilirsiniz fakat 3 ü geçmesini önermem.

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
olym benm bildim cs de hapisaneden cıkmak cok kolay git bir yerde kırılan bir şey olacak onu kır sonra git odaya silah odasına adamın beynine sık pompalıyla hata ben bi ara pusdum bekliom kesin ölcem diom :D aam bi odaya girdi bunny yapa yapa head shot

karasavasc

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 bölüm sorunlu arkadaslar demirlikelr acik ve köylü yok ondan demrirlikleri gamemode 1 en kapatin ve basla sorun yokkkkkkkkkkkkkkkkkk diyerleri kusursuz calisiyo[DOUBLEPOST=1374927572,1374927485][/DOUBLEPOST]burada ilk mapım ve saat 23 dü kafam allak bulaakken ypaaya calistim (:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Kısa Olmuş Ama Sonu Güzel :D

Klorobenzen

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk mapi bitiren kişi olarak sesleniyorum :Naber :D
Aslında diyeceğim şey 2.mapa yardım edeyimmi bende adventure map yapiyorum 2.mapımı