Jason Statham | Vector/Cartoon | -Kuadra

Nasıl olmuş ve devam etmel imiyim?

• Zirvede bırak kötü olmuş.

Kullanılan: 4 40.0%
  • Zirvede bırak iyi olmuş.

Kullanılan: 1 10.0%
  • Devam et ama kötü olmuş.

Kullanılan: 3 30.0%
  • Devam et iyi olmuş.

Kullanılan: 2 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar.
Ben Kuadra. Bir zamandır uğraştığım vector/cartoon çalışmalarında ilk defa bir sonuca varmış olup ilk denememde ünlü oyuncu
Jason Statham'ı çizdim. İnternetten bulmuş diyecekler için bir adet yapım aşaması (çizilirken) ki halinin resmini çekip koyacağım :)
Bu arada ilk denemem olduğu için kusurlarımı söyleyiniz ileride daha iyi yapabilmem için :)
Resimler buyrun efenimm :
Yapım aşaması;

Bittiğinde;

Sağ gözün yuvarlağında yamukluk var düzeltmiştim ancak bir yeri yanlış yapmıştım geri alırken oda gitmiş düzeltilmişti aslında :/
Gerçek Fotoğraf;

Muhtemelen önerileriniz saç ve sakal tarafından gelecektir. Biliyorum sakal ve saçı nasıl yapacağımı bilmediğim için öyle yaptım.
Görüşlerinizi bekliyorum ayrıca beğendiyseniz lütfen ''beğen'' tuşuna basınız :)

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bu adamın filmini izledin mi hiç? Bir kaç tane öyle sahne var ama gerçek hayatta bilemem :D
Bu arada bende fark ettim yapacak bir şey yok diğer yaptığım şeylerde düzeltirim :)
Tekkitçi Serisi :p
Adam Bildiğimiz At Yarış pistinde kadin'a sokuyor. :D izle bak :D

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Grafikleme yarım yamalak renklendirme biraz kötü olmuş.Ama ilk çalışmansa gayet güzel.

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kirli sakal yapçaktın at Kuyruğu değil ._.
İlk kez bir şey denedim ve kusurlarımı illa yüzüme vuracaksınız. Hatalarımı söyleyin sonraki denemelerimde düzelteyim diyorum siz hala dalga geçiyorsunuz.
Grafikleme yarım yamalak renklendirme biraz kötü olmuş.Ama ilk çalışmansa gayet güzel.
Teşekkürler. Böyle bir çalışmayı ilk defa yaptım ikincide düzeltmeye çalışırım.