Buildtools, Spigot'ın en güncel sürümlerini indirebilmek için kullanman gereken bir araçtır. Minecraft'ın vanilla sunucusu ile Bukkit'i kullanarak ortaya Spigot'ı çıkartır. Paperspigot'ın sitesi dediğin yer benim yukarıda verdiğim link değilse eğer yanlış biliyorsun demektir. (Paperapigotun sitesinden paperapigotun.jar deilde paperspigot 1.8.8 kar indirdim normal spigot aynı olmayabilir buildtools'u aciklarmisin
Ortada crash falan yok diyorum sana anlamak mı istemiyorsun?sunucu dosyasının içerisinde crashreport isimli bir dosya olucak.
onu atabilirmisin?
Orası güncel değil söylediğim gibi. Burada mesaj yazarak harcadığın zaman içerisinde test edebilirdin zatenLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Buradan indirdim paperspigotu
...Buildtools, Spigot'ın en güncel sürümlerini indirebilmek için kullanman gereken bir araçtır. Minecraft'ın vanilla sunucusu ile Bukkit'i kullanarak ortaya Spigot'ı çıkartır. Paperspigot'ın sitesi dediğin yer benim yukarıda verdiğim link değilse eğer yanlış biliyorsun demektir. (Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.)
Ortada crash falan yok diyorum sana anlamak mı istemiyorsun?
Konunun ilk mesajını okusaydın en azından fikir sahibi olurdun......
sunucu bugumuydu len bu?
sunucu çöküntüsü sandım
ondan crashreport soruyordum
...
deyinceselam millet serverim suan java 7 1.8.8 onu java 8 yaptıgımda builduhcde combo bugu oluyor version değiştirmem birsey değiştirmiyor yine oluyor bir türlü çözemedim lütfen yardımcı olurmusunuz
ikisinide denedim fakat yine çözülmediSunucu sürümünüzü güncellemeyi deneyin.
En son Spigot 1.8.8:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
En son PaperSpigot 1.8.8:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Paper büyük ihtimalle sorununu çözecektir.
Sorunla alakalı bir video falan hazırlayabilir misin? Araştırdım baya ama bir şey bulamadım maalesef.ikisinide denedim fakat yine çözülmedi