[Java] Aynı problemler...

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, başlıktan anlaşılmayacağı üzere daha önceden sorduğum pathfindergoals üzerinde sıkıntılarım var.
Hatta üzerinde değil direk başında. Ben yaratıkları 'Pig c1 = (Pig) p.getWorld().spawnEntity(p.getLocation(), EntityType.PIG);' şeklinde yapıyorum
fakat buradaki kilit nokta ben bu c1 set target yaptığım zaman başka bir yaratığa saldırmıyor(evcil) ama zombi(VAHŞİİ) olduğu zaman gidip vuruyor.
Örnek olarak 2 domuzun birbirleriyle kapışmasını istiyorum ama c1 verisinde pathfinder yapamıyorum. setTarget de işe yaramıyor. Ne yapacağım biraz akıl verin(Vazgeçmem ondan başka).

Not: 1 hafta falan ara vermiştim tatil işleriyle meşguldüm. Denedik olmuyor napacuk.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
@MegaCrafter @java9 @Zamion101
Etiketlenmek istemeyen veya isteyen kişiler bildirebilirler.

amiral

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğin şeyin ne yazık ki doğrudan Bukkit veya Spigot API kullanılarak yapılmasının bir yolu yok. Fakat aynı zamanda da istediğin şeyi yapmak aslında çok da zor değil, yapman gereken şey NMS ile bu yeni özellik eklemek istediğin yaratığın "PathfinderGoal"larını değiştirmen ve istediğin şeyi eklemek. Bunu nasıl yapacağın hakkında fikir almak için aşağıdaki adreslere bakabilirsin lakin oyuna yeni sürümler geldiği sürece bu metotların isimlerinin hatta bazen parametrelerinin dahi değişebileceğini bilmende fayda var, bu durumda yapabileceğin en iyi şey gerekirse doğrudan NMS'i geri derlemek ve istediğin yaratığın sınıfı içerisinde biraz da kafanı kullanarak aradığın şeyi bulmak.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ysvs06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Domuzların birbirine vurması gerekmiyor ki, yanına gitsin yeter. Pluginden hedefe sanki diğer vuruyormuş gibi saldırı simule et.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
spigot ya da bukkit api ile yapılmaz bu iş nms ile yapılıyor reflect var mıdır bilmem ama nms ile yapmışlığım var spigot ve bukkit forumunda pathfinding tut. ları var çok ta basit, 3-5 class açıp özel mod yapabilirsin

Zamion101

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bunu reflect ile yapmanı tavsiye ederim nms'den kaçış yok ne yazık ki yapacaksan bari düzgün yap ederim. Biraz daha fazla class açacaksın ama tam ve güzel bir şekilde eklediğin bütün sürümlerle uyumlu olucak.

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğin şeyin ne yazık ki doğrudan Bukkit veya Spigot API kullanılarak yapılmasının bir yolu yok. Fakat aynı zamanda da istediğin şeyi yapmak aslında çok da zor değil, yapman gereken şey NMS ile bu yeni özellik eklemek istediğin yaratığın "PathfinderGoal"larını değiştirmen ve istediğin şeyi eklemek. Bunu nasıl yapacağın hakkında fikir almak için aşağıdaki adreslere bakabilirsin lakin oyuna yeni sürümler geldiği sürece bu metotların isimlerinin hatta bazen parametrelerinin dahi değişebileceğini bilmende fayda var, bu durumda yapabileceğin en iyi şey gerekirse doğrudan NMS'i geri derlemek ve istediğin yaratığın sınıfı içerisinde biraz da kafanı kullanarak aradığın şeyi bulmak.

Domuzların birbirine vurması gerekmiyor ki, yanına gitsin yeter. Pluginden hedefe sanki diğer vuruyormuş gibi saldırı simule et.

spigot ya da bukkit api ile yapılmaz bu iş nms ile yapılıyor reflect var mıdır bilmem ama nms ile yapmışlığım var spigot ve bukkit forumunda pathfinding tut. ları var çok ta basit, 3-5 class açıp özel mod yapabilirsin

Bunu reflect ile yapmanı tavsiye ederim nms'den kaçış yok ne yazık ki yapacaksan bari düzgün yap ederim. Biraz daha fazla class açacaksın ama tam ve güzel bir şekilde eklediğin bütün sürümlerle uyumlu olucak.

Bunun hakkında güzel bir resource bulmuştum Spigot'ta zamanında, işine yarayacağını düşünerek paylaşıyorum:

Edit: Reflection önerenler olmuş, reflection hantal olduğu için şunu tercih ediyorum:

Hepinize teşekkür ederim kaynaklarınızı şu an kontrol ediyorum.