Java Eclipse Bilen Konuya!

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Merhaba,
Size bir sorum olacak. Bana çok lazım. Ben nasıl pluginleri türkçeleştirebilirim? (config demeyin bana eclipseden olanı lazım bazıları configden türkçeleştirilmiyor.)

etiket listem :
@ByNovem
@GreenArrow
Java hakkında bilgi bilen ve benim bildiğim tek kişiler onlardır. Sizde yorum olarak java bilenleri etiketlerseniz sevinirim.

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Eclipse'den türkçeleştiremezsin. Tek configden türkçeleştirebilirsin.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Plugin açık kaynak kodlu ise (Adını bi Github, Bitbucket tarzı sitelerden araştırarak veya dev.bukkit sitesinden bakarak bulabilirsin) Rahatça yapabilirsin. Açık kaynak kodlu olamayanları da yapabilirsin ama decompile işlemi gerekir ve illegal bir şey yamış olursun.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Başka eklentileri sahibinden izin almadan Türkçe yapamazsın.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Başka eklentilerin config.yml ağriç türkçeleştirirsen ben tükrçeleştiriyorum dava açabilirler suç yani :D

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
NOT: Bunu öncelikle bil paylaşmak suçtur.
Biraz Java bilgisi lazım.
İnternetten jd-gui diye bir program indirmen lazım.

İndirdikten sonra karşınıza şu şekilde bir ekran gelecek.

Sonra bu ekrana türkçeleştirmek istediğiniz plugini atın.
(Ne kadar büyük plugin olursa o kadar büyük bir uğraş ister.)

Sonrada sıra sıra tıkla oradaki .class dosyalarına koyala yapıştır Eclipse'ye.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
NOT: Bunu öncelikle bil paylaşmak suçtur.
Biraz Java bilgisi lazım.
İnternetten jd-gui diye bir program indirmen lazım.

İndirdikten sonra karşınıza şu şekilde bir ekran gelecek.

Sonra bu ekrana türkçeleştirmek istediğiniz plugini atın.
(Ne kadar büyük plugin olursa o kadar büyük bir uğraş ister.)

Sonrada sıra sıra tıkla oradaki .class dosyalarına koyala yapıştır Eclipse'ye.
Bunu paylaşmak suçtur ama paylaşıyorsun. Neyin kafası bu arkadaşım?

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Bunu yapmak suçtur, paylaşmak değil. Öğrenip de yaz biraz.
Asla suç değildir. Bütün sunucular bu kaynak kodlarından örnek alıp pluginlerini yaparlar. Ama dikkat et kendine özel asla ama asla paylaşamazsın. Çünkü o plugini sen yapmadın yapımcısından izin al, izin verirse istersen ben yaptım diye gez.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Asla suç değildir. Bütün sunucular bu kaynak kodlarından örnek alıp pluginlerini yaparlar. Ama dikkat et kendine özel asla ama asla paylaşamazsın. Çünkü o plugini sen yapmadın yapımcısından izin al, izin verirse istersen ben yaptım diye gez.
Açık kaynaklı kodlar örnek alınıp eklentiler yazılabilir fakat kaynağı paylaşılmamış eklentilerin kodlarını incelemek kesinlikle bir suçtur. Yapımcıdan izin alarak kodları inceleyebilirsin veya izin verdiyse düzenleyebilirsin. Açık kaynaklı eklentiler düzenlenebilir fakat diğerlerinin düzenlenmesi veya okunması suçtur.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açık kaynak olmayan java destekli bir programı nasıl decompile edileceğini göstermek bile suçtur.Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz.Ama IC2 gibi bir modun apisi açık olduğu için decompiledan örneklenerek kodlamışlığım vardır.Plugin mantıkları da aynıdır.GitHub da paylaşılmıyorsa ya da ondan önce tamamem izinsizse decompile işlemi suç ve emek hırsızlığından başka bir şey değildir.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Bu tür işlemler için size tavsiyem, öncelikle plugin sahibine Bukkit.org üzerinden bir mesaj gönderip durumu açıklayın ve izin alın. İzin verirse zaten kaynak kodlarını size kendisi bizzat gönderecektir. Bundan sonrası Eclipse kullanma kabiliyetinize kalıyor.