Dediginiz şeyleri yapmıyorum plugin listemi attım.Protocol hack kullanıyor musun? (Birden fazla sürümün bağlanabilmesini sağlayan eklenti veya özel Spigot sürümü - 1.7/1.8 gibi) Eğer kullanıyorsan kullanmadan dene. Bungeecord kullanıyorsan güncelliğinden emin ol. Sorun çözülmezse plugin listeni atman gerek yüksek ihtimalle pluginlerinden biri sebep oluyordur.
Bug fix için kullandığın pluginleri (antisignhack vb), redstoneclockpreventer'ı, skriptlerini ve varsa çalıntı pluginlerini kaldırmayı dene (isim-bug-fixed kullanabilirsin). Sorun çözülmezse Spigot/PaperSpigot ve Bungeecord sürümünü güncellemeye çalış. (getbukkit, yives vb. sitelerdeki sürümler genelde eskidir)Dediginiz şeyleri yapmıyorum plugin listemi attım.
spigot sürümüyle alakası olmadıgını düşünüyorum ni***** forumunda ram arttırmalısın dediler siz ne diyorsunuzBug fix için kullandığın pluginleri (antisignhack vb), redstoneclockpreventer'ı, skriptlerini ve varsa çalıntı pluginlerini kaldırmayı dene (isim-bug-fixed kullanabilirsin). Sorun çözülmezse Spigot/PaperSpigot ve Bungeecord sürümünü güncellemeye çalış. (getbukkit, yives vb. sitelerdeki sürümler genelde eskidir)
En son Spigot 1.8.8:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
En son PaperSpigot 1.8.8:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sunucuda durup dururken atıyor 2-3 saatte bir herkezi degil ama durup dururken birini mesalaHatanın sebebi paket hatası gibi gözüküyor, eklentilerinizi teker teker silerek hangisinin bu hataya sebep olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu arada tabelalarla ilgili bir durum söz konusu da olabilir. @Personinblack versiyondan bahsetmiş, direkt bir etkisi olmasa dahi eğer sunucunuz 1.8.6'dan düşük bir versiyonda ise bu durum başınıza gelmiş olabilir. Ram arttırırsanız emin olun ki hiçbir şey değişmeyecektir zira bu hatanın Ram ile bir alakası yok hemen "OutOfBounds"u görünce heyecanlanmayın. Hatanın sunucuya girerken mi, ne yaparken geldiğini söylerseniz size daha açık şekilde yardım edebilirim lakin böyle durumlardan kurtulmanın en temiz yolu eklentileri teker teker eleyip hangisinin buna sebep olduğunu bulmaktır. Size tavsiyem ilk scoreboard, tabelalar, sandıklar ve kitaplarla alakası olan eklentilerden başlamanız olacak.
inanırmısın ram arttırdım düzeldi 4ten 8'eRam ile alakası olabileceğini sanmıyorum. Essentials'ın "/gc" komutunu kullanarak ne kadar ramin boşta olduğunu görebilirsin. @karahanio 'nunda söylediği gibi hatanın sebebi pluginler değil ise sunucu sürümündür. Eğer 1.8.8 den önce bir 1.8 sürümü kullanıyorsanız 1.8.8'e güncellemelisiniz. 1.7.10 kullanıyorsanız zaten protocol hack sürümündesiniz demektir bu durumda ilk mesajımı tekrar okumalısın.