Java Hatası Yardım

oyunkoliko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
pluginlerde yada dosya eksikliği var mapını al ve configleri kopyala yeni server kur

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Caused by: unacceptable character '�' (0xFFFD) special characters are not allowed in "<string>", position 9

Bu hata diğer hataların doğmasına sebep olmuş olmalı. Çünkü başka bir hata gözüme çarpmadı.
Hatanın Türkçesi:
Sebebi: '�' özel karakteri kabul edilemez.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kaynaklanan belgeyi değiştirmeniz veya bukkit i yeniden yüklemeniz çözebilir

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Belgenin tamamını atabilirseniz doğru bir karar verebilirim ama bu kadar bilgi ile hatanın craftbukkit.jar daki sunucu dosyalarından kaynaklandığını söyleyebilirim. Sadece craftbukkit.jar ınızı pluginlerinize uygun en stabil versiyona güncellerseniz hatadan kurtulabilirsiniz.

Tuğrul A.

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Belgenin tamamını atabilirseniz doğru bir karar verebilirim ama bu kadar bilgi ile hatanın craftbukkit.jar daki sunucu dosyalarından kaynaklandığını söyleyebilirim. Sadece craftbukkit.jar ınızı pluginlerinize uygun en stabil versiyona güncellerseniz hatadan kurtulabilirsiniz.
Serverım .... bilisimden aldım (ismini vermiyim reklam olmasın) Oyüzden craftbukkit'i degiştirme gibi bir olasılıgım yok ve bu aldıgım bilisimin pluginlerden bir halt anlamadıgına emin oldum sizin sayenizde :) Bana pluginlerinizde hata var demişlerdi ben 2 kere gözden geçirdim bir hata bulamadım o zaman 1.6.4'e yükseltiyorum o zaman bu hatayı almicamdimi ?[DOUBLEPOST=1388075450,1388074388][/DOUBLEPOST]
Hata hala devem ediyo pluginlerdemi sorun var acaba ?

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Crash reportu tam olarak buraya at :) burdan sana fazla bise diyemeyiz tam dosya gerekli :) ama hata %90 turkce karakter yada tab kullanma sonucu olmusdur :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi