Java Hatasi

ChromTR

Zombi Katili
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba, ben uzun suredir minecraft oynuyorum ve bu gun oyuna girdiğimde bu tur bir hata aldım bu hatadan dolayı oyun acılmıyo sonra bunun neyden sonra oldugunu dusunup java update 45 yaptığımı hatırladım sorunda tamam tusuna basinca beni java 7 45 e yonlendiriyor ve ben 45 versiyonunu indirdiyim için 7 yi sildim sizce sorun bundanmı kaynaklı ve nasil duzelte bilirim.
Not: Premium launcher kuyllannıyorum sahtedede açılmıyor.

grkmkprl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Launcherle İlgili Problem Var Sanırım Hangi Sürümde Oynuyorsun Bide JVM İle Javayı Tekrardan Yüklersen Belki Yararı Olur Ama Oyun launcheri Hatalı Gİbi Geldi

ChromTR

Zombi Katili
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Launcherle İlgili Problem Var Sanırım Hangi Sürümde Oynuyorsun Bide JVM İle Javayı Tekrardan Yüklersen Belki Yararı Olur Ama Oyun launcheri Hatalı Gİbi Geldi
launcher hiç açılmıyor tıkladığım anda bu çıkıyor lancher nasil hatali olabilirki orjinal ?

grkmkprl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

o zaman javanın orjinal sitesine gir bu linkten kendi windowsuna uyumlu seninki 8 galiba verdiğim linkte bitin 32 ise en altta x86 var 64 ise zaten 64 ü yükliycen bunu yükleyip dene birde JVM ile Javayi Tekrardan Yüklemeyide Unutma