Java İle Minecraft Benzeri Oyunlar

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Biliyorum, İngilizce kaynaklarda bile çok yok. Adı üstünde farklılıklar oluşturan insanım ben. Türkçe olarak böyle başlık bulamadım Google üzerinde. Bir ilki yapıyorum bu konu ile. Belki vardır bilemiyorum ama başlayalım.

daha önce Java ile yapılmış Minecraft benzeri bir oyun bulmuştum. Daha sonra nasıl bulduğumu unuttum. Şimdi bana Java ile yapılmış Minecraft oyunları bildikleriniz var ise sayar mısınız? Ayrıca açık kaynak var ise onlarda olur. İnceleyeceğim.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilmeden yorum yapan cahil, o kadar aradım ama farklı şekilde aradım bir şey bilmediğin konuda YORUM YAPMA!!!

Tamam. Arayamamışsın işte. Ben hep okullarda tartışma, diyalektik, araştırma kültürü öğretilsin istiyorum. Öğretilmeyince böyle oluyorsunuz işte :/

İngilizce kaynaklarda bile fazla yok diyince. Aksini kanıtlamak başa düşüyor tabi. Bu arada, cahilliğimi üstünüze bulaştırdıysam özür dilerim.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Tamam. Arayamamışsın işte. Ben hep okullarda tartışma, diyalektik, araştırma kültürü öğretilsin istiyorum. Öğretilmeyince böyle oluyorsunuz işte :/
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Buna benzer örnekler çoğaltılabilir. Gelipte yargılama insanları!

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Buna benzer örnekler çoğaltılabilir. Gelipte yargılama insanları!

%75 i Tayland kaynaklarına çıkar o İngilizce seviyesindeki aratmalar. İngilizce kaynaklarda bile fazla yok demen senin arayamamandan kaynaklı. Bulamadığın bir şey yok demek değildir.

İnsanlara cahil dediğin zaman da sen çok bilgin olmuyorsun. Üstelik dediğin insan aksini kanıtlayınca. Yardım edebildiysem ne mutlu bana. Cahilliğimi alıp gidiyorum. Bundan başka bir şey yazmayacağım, tartışmaya çevirmeyelim konuyu.