Java kodlaması bilen ve Bana öğrete bilecek birisi varsa lütfen yorum atsın ACİL

ardatürker

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Java kodlaması bilen ve Bana öğrete bilecek birisi varsa lütfen yorum atsın
lütfen videolarla öğrenemiom online anlatım filan daha iyi yada yazarak anlasırız fark etmez hatalarımı söliyimde yeter

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Java kodlaması değil Java dili ya da Java programlama dili desek daha doğru olur.
Java dilini öğrenmek içinde ingilizce bilmelisin, böylece daha kaliteli kaynaklara ulaşabilirsin.
Java dilinde kendini geliştirmek istiyosan forumlarda ve bazı yazılıma dayalı sitelerde insanlarla sohbet etmeli ve makaleler okumalısın.
E-book (elektronik kitap) okuyabilirsin ve hatta başka insanların java dili ile yazdığı programları inceleyerek kendini geliştirebilirsin.
Pratik yapmak için yerel ağ kurmaya yarayan programları kullan. Örnek: EasyPHP
Java dilini yazmak içinde Sublime Text2'yi indir. Sublime text 2 bir nevi gelişmiş notepad'dir.

Fakat şimdiden söyliyim kolay bir süreç değil bu. Bu işi yapmak istiyosan ne kadar zor olursa olsun pes etmemelisin.

ardatürker

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hiç etmedim ama ne kadar uğraşşsamda sonda bir sorun çıkıyo video izliyom makaleleri okuom ama online yardım hiç alamadım istediğim sadece hatalarımı söleyebileceğim biri filan yani skype den filan yazarak anlasırız