Bertan Taşkıran
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
merhaba arkadaşlar java konusundaki bilgimi geliştirmek için böyle bir kitap aldım, işe yararmı sizce?

Yeni para birimimiz tr arkadaşlar dağılalım lütfen B)d&r dan almıştır 20-30tr gibi bir fiyata
Yazım yanlışı düzeltme detectedYeni para birimimiz tr arkadaşlar dağılalım lütfen B)
Vallahi bilemiyorum gördüm alayım dedimHmm ilham verici. D&R'ın fantastik ve bilimkurgu reyonlarını sömürdüğüme göre böyle şeylere başlayabilirim
Gördüm alayım hesabı değil de gerçekten bir şey için kullanmayacaksan alma . Parana yazıkVallahi bilemiyorum gördüm alayım dedim![]()
Arkadaş parana yazık demedi, "gerçekten bir şey için kullanmayacak isen parana yazık" dedi.Parana yazık dedi ya. Bir kitabın neresi paraya yazık olabilir??
parana yazık kelime bütünlemesi var ama :3 ki ben bu kitabı okurum yahu, sıkıcı edebiyat tiplerinden değilkiArkadaş parana yazık demedi, "gerçekten bir şey için kullanmayacak isen parana yazık" dedi.
Okumuş olmak için değil anlamak için okumalısın. Okurken de uygulamalısın öğrendiklerini...parana yazık kelime bütünlemesi var ama :3 ki ben bu kitabı okurum yahu, sıkıcı edebiyat tiplerinden değilki![]()
az önce babam gibi konuştun :') gel sarılıcam sanaOkumuş olmak için değil anlamak için okumalısın. Okurken de uygulamalısın öğrendiklerini...