Puanlama Sistemi

• +1

Kullanılan: 0 0.0%
  • +2

Kullanılan: 0 0.0%
  • +3

Kullanılan: 3 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba dostlar, ben Cem!

Uzun zamandır bir şey paylaşmadım biliyorum. Çünkü OpenGL ile uğraşıyordum. En basit şeyi bile çok zor yapıyor. Ama bitince de kaliteli bir oyun elde ediyorsun. :D

Neyse uzatmadan oyunun mantığını söyleyeyim. Oyun normal bir Pong gibi. Hatta skoru bile göstermiyor. :D Yazı yazmayı halledemedim daha.

Birinci oyuncu W-S, ikinci oyuncu Yukarı ve Aşağı Ok Tuşları ile oynuyor. Boşluk tuşu ile başlama atışını yapabilirsiniz. Oyunu kapatmak için ESC tuşunu kullanın. (Çünkü yukarıdaki çubuktan yok! :D)

Bu arada kullanılan teknolojiler;
> LWJGL v3 (Ligthweight Java Game Library): OpenGL'e Java'dan erişmek için büyük nimet
> Java: Programlama için çok yararlı bir kütüphane

Ayrıca şu an sürüm 1.3 daha geliştireceğim. Skor yazmayı halledersem çoklu oyuncu ekleyebilirim. Ve bağlantılar;

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Diğer oyunlarımı da yüklemek için;

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İndirdim oynadım (tek başıma :() İki elle oynayınca daha zor, haberiniz olsun. Keşke bir de skor sistemi olsaydı da sağ elimle sol elimi kapıştırsaydım :D

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O klasördeki uzay savaşları sanırım örnek değil mi?
Klasörde bir sürü program var. Sadece Uzay Savaşı yok. :D
Güzel oyun da kapatma düğmesi falan ekle bari :p.
ESC'ye basabilin, ama istersem pencere çubuğunun çıkmasını sağlayabilirim.
İndirdim oynadım (tek başıma :() İki elle oynayınca daha zor, haberiniz olsun. Keşke bir de skor sistemi olsaydı da sağ elimle sol elimi kapıştırsaydım :D
Kayıt var ama ekrana çizemedim! :D

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzay savaşını tamamen sen yapmadın değil mi O_o
Yazı tipini ve ses efektlerini internetten yükledim. Devamı tamamen benim! :D[DOUBLEPOST=1439929497,1439928760][/DOUBLEPOST]
Aklıma getirdin onun motoru customdı. Donakan veya GloseP motorlarımdan biriyle tekrar yazmalıyım. Aslında GloseP'yi daha çok seviyorum. Onunla tekrar yazabilirim. Ama oyunu geliştiririm böyle boş kalmasın. :D[DOUBLEPOST=1439929582][/DOUBLEPOST]
Bu arada ses kütüphanesinden bahsediyorsan o benim değil. tr.centeglassered ile başlamayan paketler benden değildir. :D