[JAVA : Oyun] Uzay Savaşı

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ÖNEMLİ NOT : YAZI MAVİDİR!

Oyun yapımına her zamanki gibi devam ediyordum ve biri daha bitti! Düşüncelerinizi belirtmeyi unutmayın. Oyunu açmak için arşivi bir klasöre çıkartıktan sonra "Uzay Savaşı.exe" adlı uygulamayı açarak oynayabilirsiniz. Ya da "Uzay Savaşı.exe"ye bir kısayol oluşturup kısayolu Masaüstü'ne atarak kısayoldan açabilirsiniz. (Not: Diğer platformlar için uzaysavasi.jar adlı arşivin adını değiştirip kullanabilirsiniz.)

VirusTotal Bağlantısı:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Klasörün Bağlantısı:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Belli başlı bilgiler için Başlatıcı'daki "Nasıl Oynanır ve Hakkında" kısmına bakın. Sesler hariç her şeyi kendim hazırladım (dokuları da kodları da).
2-3 gün sürdü. İleri projem 2B Minecraft olacak. Bir ara denemiştim. Biraz ilerleyip bıraktım. Tekrar başlayıp bitirmek istiyorum. İnşallah onu da bitirim paylaşırım. :D

Haydi daha mavi yazılara...

Son düzenleme:

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Mineplex de de vardı sanırım böyle bir şey Gravity diye birde mac kullanıcıları için java halini de ekler misin?

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mineplex de de vardı sanırım böyle bir şey Gravity diye birde mac kullanıcıları için java halini de ekler misin?
Arşivin için de var. En iyisi onu da araya bir satıra sıkıştırayım.[DOUBLEPOST=1431029971,1431029916][/DOUBLEPOST]Bu arada sürüme bakarsanız <A> 0.6 olduğunu göreceksiniz. Tabii ki de yeni şeyler ekleyeceğim.

DeathLight

En iyi cevaplar
0
Arşivin için de var. En iyisi onu da araya bir satıra sıkıştırayım.[DOUBLEPOST=1431029971,1431029916][/DOUBLEPOST]Bu arada sürüme bakarsanız <A> 0.6 olduğunu göreceksiniz. Tabii ki de yeni şeyler ekleyeceğim.
Diğer platformlar için link?[DOUBLEPOST=1431030312][/DOUBLEPOST]Oyunun amacını anlatır mısınız bir de.

DeathLight

En iyi cevaplar
0
Oyunun amacı? Sürümler??[DOUBLEPOST=1431030424,1431030376][/DOUBLEPOST]OMG pardon ben bunu plugin sandım kafama göre mesaj atıyorum özür dilerim devam edin siz mineplex filan ciddiye alma sen beni :D

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunun amacını anlatır mısınız bir de.
En yüksek skoru kazanmak. Tabii pencere boyutunu büyültmek daha kolaylaştırıyor. Ve E ye basarak eşya oluşturmak çok işe yarıyor ama yine de adil bir ölçü sistemi olduğunu düşünüyorum. şu an yalnızca 1. seviye var ve onda oynuyorsunuz (limitsiz rakip ile birlikte) daha sonra hem oyunu seviyelere böleceğim hem de çoklu oyuncu desteği ekleyeceğim.[DOUBLEPOST=1431030563,1431030529][/DOUBLEPOST]
Oyunun amacı? Sürümler??[DOUBLEPOST=1431030424,1431030376][/DOUBLEPOST]OMG pardon ben bunu plugin sandım kafama göre mesaj atıyorum özür dilerim devam edin siz mineplex filan ciddiye alma sen beni :D
:D