Java (TM) Platform SE binary Hatası !

burakxxfb

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar be yeni bir bilgisayar aldım 4 ram 2 ekran kartı İ3 filan özellikleri iyi.Java da yüklü son sürümü güncelledim de ama oyuna giriyorum 5-10 saniye sonra bu hatayı veriyor. Arkadaşlar Bu sorunu çözebilecek biri var mı ? Yardımcı Olacak Var mı ?
Hatanın Resmi :

Bide Arkadaşlar Ara Sıra bunuda Veriyor Neden ?
[DOUBLEPOST=1391428249,1391427502][/DOUBLEPOST]Güncel ![DOUBLEPOST=1391435780][/DOUBLEPOST]Güncel

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ekran sürücünüz yeterli olmayabilir, hasar almış olabilir, yazılımı eski olabilir, Java eski olabilir, DirectX eski olabilir, Open GL eski olabilir... Bunlardan herhangi biri buna sebeb olabilir. Tabi yeni bilgisayar olduğu için hasarı ve javayı güncellediğinizi söylediğiniz içinde javayı iptal edebiliriz. Ekran sürücünüz dahil DirectX ve OpenGL yi de güncelleyin. Ayrıca Ekran kartınızın modelinide yazabilir misiniz?

burakxxfb

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Özel Mesajla Atcagım ekran kartının resmini[DOUBLEPOST=1391460903,1391460863][/DOUBLEPOST]Lütfen faceni verirmisin faceden atcagım resmini daha hızlı konuşuruzuz ?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ekran kartın fazla ısınmış olabilir, belki.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

34ykpcan34

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Dün akşam pc'ye format attım sırf multiplayer oynamak için aynı sorun bende de var, deli oldum evin içinde herşeyi yükledim son sürüm ama gelki oyuna giriyorum servere giriş bile yapıyorum ama girdikten sonra oyun çalışmayı durduruyor :S

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Dün akşam pc'ye format attım sırf multiplayer oynamak için aynı sorun bende de var, deli oldum evin içinde herşeyi yükledim son sürüm ama gelki oyuna giriyorum servere giriş bile yapıyorum ama girdikten sonra oyun çalışmayı durduruyor :S
Bilgisayarın chunkları yükleyemiyordur. Başka serverlerde de aynı mı ?

burakxxfb

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyuna giriyorum bir sorun olmuyor ama bazen 5 dk bazen 10 dk bazen 30 dk sonra bu hatayı veriyor oyunda hiçbir sorun yok ?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ekran kartı fazla ısınmış ta olabilir.

burakxxfb

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Isınmıyorda 30 derece filan[DOUBLEPOST=1391723052,1391667050][/DOUBLEPOST]Yaw bıktım sürekli aynı hatayı veriyor ikisini birden veriyor biri ne yapmam gerektigini sölesin tam olarak ?