- En iyi cevaplar
- 0
vay iyi olmuş [DOUBLEPOST=1441102402,1441102287][/DOUBLEPOST]oyunu nasıl açacağız
vay iyi olmuş [DOUBLEPOST=1441102402,1441102287][/DOUBLEPOST]oyunu nasıl açacağız
Rardan bir klasöre çıkart.vay iyi olmuş [DOUBLEPOST=1441102402,1441102287][/DOUBLEPOST]oyunu nasıl açacağız
tamam teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1441102925,1441102822][/DOUBLEPOST]Rardan bir klasöre çıkart.
motor klasörü ile YılanıBesle_vX.Y.jar aynı dizinde olmalı.
YılanıBesle_vX.Y.jar'ı çalıştırabilirsin.
rardan çıkardım ama hala çalışmıyortamam teşekkür ederim.
Skype var mı?tamam teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1441102925,1441102822][/DOUBLEPOST]
rardan çıkardım ama hala çalışmıyor
Skype verseneSkype var mı?
Ayrıca Java 8 yüklü olmalı.
[email protected]Skype versene
Özel olarak değil ama boş vaktimde bir şeyler yapıp paylaşıyorum.Centeglassered Plugin Kodluyormusun ?
O görüşle ilgili değil ki. Gereklilik. Dil fanatizmi felan değil yani. Java ile elbette oyun motoru yapılır ama çok kaliteli bir şey olmaz. En azından şu anki bütün ünlü oyun motorlarının çekirdekleri C++ ile yazıldı. Yani oyun motoru yazma işine girmeni taktir ettim ama işi iyice büyüteceğin kendi script dilini felan üreteceğin zaman Java yetersiz gelmeye başlayacak.O senin görüşün.
Saygı duyarım ama ben Java'yı daha çok seviyorum.![]()
Motorlarım sadece kendi yaptığım böyle küçük oyunlar için.O görüşle ilgili değil ki. Gereklilik. Dil fanatizmi felan değil yani. Java ile elbette oyun motoru yapılır ama çok kaliteli bir şey olmaz. En azından şu anki bütün ünlü oyun motorlarının çekirdekleri C++ ile yazıldı. Yani oyun motoru yazma işine girmeni taktir ettim ama işi iyice büyüteceğin kendi script dilini felan üreteceğin zaman Java yetersiz gelmeye başlayacak.