JavaProject Dolandırıcılığı - Mücahit Aktaş Sorunsalı - mucosgrin#0001 - 735200443017330728

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JaredNetworkTR

Taş Madencisi
Mesajlar
68
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
27
Puanları
100
Ruh hali
Selamlar Sevgili Forum Gamer Üyeleri,

Bu konu Java Project adlı takıma sorunsal olarak açılmıştır. Daha öncesinde çoğunuzun bu takım hakkında kötü şeyler duyduğuna eminim.
Bu olay yaklaşık 1 - 1.5 ay önce oldu ve daha sonrasında dolandırmaya, başkasının ürünlerini satmaya, müşterilerinin sorgulaması sonucunda engellemesine gönlüm razı olmadı.
Bu konunun amacı başkalarının emeğinde gözü olan kendi emekleriyle bir yerlere gelemeyen arkadaşların daha fazla haksız kazanç sağlamamasıdır.

Öncelikle gerekli ekran görüntülerine geçmeden, daha öncesinde bizim youtube'de paylaştığımız opskyblock plugin paketini alıp sadece isimlerini değiştirdikten sonra tamamen biz yaptık diye yayınlaması üzerine sadece discorda bir duyuru attık ve project ismini Noble Project'den Java Project olarak değiştirdi.
Mücahit Aktaş 26.04.2021 tarihinde takımımızdan Faction Plugin Paketi satın aldı ve 1-2 gün sonra Mücahit Aktaş olan discord ismini Noble Project olarak değiştiriyor, bizim paketlerimizle bir takım açıp açmadığını sorduğumda kesinlikle öyle bir şey yapmam dedi.
Dİscord sunucusuna girip incelediğimde kanalların, rollerin, hatta sözleşme kanalındaki sözleşme kurallarına kadar aynı olduğunu farkettim.
Daha sonrasında neden banladığını sorduğumda arkadaşım banlamıştır dedi ve engelledi.

Başkalarının ürünlerini özel ürün diye satıyor ve bizim istediğimiz fiyatların kat kat fazlasını istiyor. 50TL ye sattığımız Faction plugin paketini 150TL gibi bir fiyata çok kez satmış.
Sorduğunuzda paketi göstermiyor parayı aldıktan sonra gösteriyor.
(Konuda bizim paketimizi sattığı kişinin forumdaki linkimizi attıktan sonraki engellendiği fotoğrafda bulunuyor.)

Kazandığınız üç kuruş haram para sizi maddi olarak da manevi olarak da zengin yapmayacak, kendi emeğinizle kazanmadığınız hiçbir para için sevinmeyin.
1.PNG

2.PNG

3.PNG

4.PNG

5.PNG

6.PNG

8.PNG

9.png

7.png

resim_2021-06-10_183348.png
 


zLaving

XoX
Mesajlar
423
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
185
Puanları
450
Ruh hali
Yapmadığım bir şey için alınacağımı sanıyorsan yanılıyorsunuz olayı daha bilmeden boş ithamlarda bulunuyorsunuz siz de buna alının :)
Satıcı+ rütbesi alarak, başkasının paketini satarak bana hava atmayınız, rica ediyorum. :fratmania:
 

Kovalski

Hayalet Avcısı
Mesajlar
2,742
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2,223
Puanları
6,800
Ruh hali
yasadışı satış yapıp hukuk tarafından korunmayı beklemek harika
 

ardastrafeeee

Sudan Çıkmış
Mesajlar
6
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
30
Ruh hali
Başka forumlarda gezinirken arkadaşın Geik adlı kişinin eklentilerini sattığını öğrendim, onun profil fotoğrafını kullandığınıda, cidden hala satış yapmayamı çalışıyorsunuz?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst