Javi Martinez | Vector/Cartoon | -Kuadra

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar!
Bugün 2 gündür belirli aralıklarla uğraştığım ve sonunda bitirdiğim vektörüm Javi Martinez'i sunmak isterim.
İlk önce çalmış diyenler için önlem olarak yapım aşaması;

(Yapım aşaması çekmeyi unutmuşum o yüzden bir tane var oda aklıma geldi çizerken çekeyim dedim :D
Bu arada çizerken fotoğraf büyüyor o yüzden onun boyutu büyük. Bu arada acemi olarak ilk defa arkaplan yaptım :D

Son düzenleme:

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen dediğin gibi burun ve ağız net olarak gözükmüyordu fotoğrafta bende doğaçlama girdim :D
Video işine gelirsek yaş dolayısıyla dalga geçerler diye korkum var -.-
Yaş kaç ki dalga geçsinler.Forumun genel olarak yaş ortalaması zaten pek de yüksek denemez.İnsanlar eğlence temalı bir videoda yaşı eleştirebilirler ama bilgi amaçlı ve eğitim amaçlı olunca ağızlarını kaparlar.

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yaş kaç ki dalga geçsinler.Forumun genel olarak yaş ortalaması zaten pek de yüksek denemez.İnsanlar eğlence temalı bir videoda yaşı eleştirebilirler ama bilgi amaçlı ve eğitim amaçlı olunca ağızlarını kaparlar.
Ovovov iyice heveslendim ama biraz daha gelişeyim şimdilik acemiyim. Geliştiğim zaman çekmeye başlarım.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Geçmeyiz neden geçelim. :)
Sempatik görüneceğim diye saçma sapan cümleler küfürler etmediğin sürece benden sana bir like :)

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim için küfür etsen de pek fark etmez.Ben insanları davranışlarıyla seçen biri değilim.Biraz fazla önyargılısın bir şeyi yapıp yapamayacağın konusunda.Heveslenmekle olmaz.Kendini kanıtlamalısın böyle şeylerde.

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Fazla istekten hasta oldum :(
Neyse güzel güzel ama geliştir şunlari hep aynı tarz