Ben öğretmedim kendisini buraya davet edin. o verdi banataa ne zamanmı oldu 11 gün önce geldi bana bunları söyledi sen öğretmişsindir o bugu onuda şey etme artık
ben onu 8 gün önce attım yetkililikten.
Ben öğretmedim kendisini buraya davet edin. o verdi banataa ne zamanmı oldu 11 gün önce geldi bana bunları söyledi sen öğretmişsindir o bugu onuda şey etme artık
insanların serverlerine saldırmanız doğru bir şey değildir AOMCK adlı şahısıda nazikçe uyardım. SonCraftTr ye en ufak bi saldırıda tüm yetkili oldugu sunucuları vuracağımı söyledim ve anlaştık.Ben öğretmedim kendisini buraya davet edin. o verdi bana
ben onu 8 gün önce attım yetkililikten.
Merhaba Ben MiraNW nin Sahibi Bu Arkadas Yüzünden Ben hergün 5 ile 7 aralarında cıktım sunucudan sabah 5 ve 7 den bahsediyorum ve soununda sunucuyu kapadım o kadarki bıktım kb ama ben insan seviyorum insanları dolandıran ve emegini calan biri deil sunucusundaki cogu skript benim ayriyetten mapların yarısından cogu calıntı bumudur ?İyi akşamlar beyler ben lctr networkun sahibi ihsan. Bu arkadaş bug'un çözümüne ulaşmış satmaya çalışmış dogru haklısınız yanlış bir hareket, aynısını banada yaptı. Ama sizinde şu an ondan farkınız kalmadı. Benden yardım istedi ve emin olun normalde yardım etmezdim ama bugün bayram oldugu için günah dedim yardımcı olmaya çalıştım ama yarın sabah namazı oldugundan benimde yardımlarım sınırlı oluyor. Sizden bir ricam var yarın bayram ve kılınacak sabah bayram namazımız var böylesi günde adamı perişan etmeyin. Saldırılarınızı kapatın adamda rahat bir uyku çekip yarın namazına gitsin boşuna günaha girmeyin.
İyi akşamlar beyler ben lctr networkun sahibi ihsan. Bu arkadaş bug'un çözümüne ulaşmış satmaya çalışmış dogru haklısınız yanlış bir hareket, aynısını banada yaptı. Ama sizinde şu an ondan farkınız kalmadı. Benden yardım istedi ve emin olun normalde yardım etmezdim ama bugün bayram oldugu için günah dedim yardımcı olmaya çalıştım ama yarın sabah namazı oldugundan benimde yardımlarım sınırlı oluyor. Sizden bir ricam var yarın bayram ve kılınacak sabah bayram namazımız var böylesi günde adamı perişan etmeyin. Saldırılarınızı kapatın adamda rahat bir uyku çekip yarın namazına gitsin boşuna günaha girmeyin.
"sunucusundaki cogu skript benim" alakası bile yok eskiden bile vardı sunucumda çok yalan atıyorsun kardeşim.Merhaba Ben MiraNW nin Sahibi Bu Arkadas Yüzünden Ben hergün 5 ile 7 aralarında cıktım sunucudan sabah 5 ve 7 den bahsediyorum ve soununda sunucuyu kapadım o kadarki bıktım kb ama ben insan seviyorum insanları dolandıran ve emegini calan biri deil sunucusundaki cogu skript benim ayriyetten mapların yarısından cogu calıntı bumudur ?
Malesef kusura bakmayın ben bıraksam bile arkadaslarım bırakmaz bana cok cektirdi küfürler etti hepsinin ssleri var ama buraya atmyıorum iyi günler siz huzurlu bir şekilde yatabilirsiniz cünkü böyle bir insan denmeyecek birine bile yardım ediyorsanız iyi birisinizdir iyi gecelerArkadaşlar yazımı dikkate alırmısınız bende yatıp uyuyacam.
Kalkan ? skripti ? ayriyetten kardeşin felan deilim"sunucusundaki cogu skript benim" alakası bile yok eskiden bile vardı sunucumda çok yalan atıyorsun kardeşim.
gerçekten iyi birisisiniz ama ben bıraktım simdilik ama arkadasım acık bırakıp uyumusBeyler emin olun başınıza gelenler benim başıma 100 defa gelmiştir. Benim sunucumun 5. Yılı ve bazen bazı günlerde alttan almak gerekir o günde bugün bende bu bugdan dolayı belki 300 400 online kaybettim ama yapılabilecek hiçbirşey yok geri kazanmaya bakacağız. Hadi kapatın saldırılarınızı bende rahatca uyuyabiliyim.
"Kalkan ? skripti ?" olunca sunucumdaki çoğu skript senin mi oluyor.Malesef kusura bakmayın ben bıraksam bile arkadaslarım bırakmaz bana cok cektirdi küfürler etti hepsinin ssleri var ama buraya atmyıorum iyi günler siz huzurlu bir şekilde yatabilirsiniz cünkü böyle bir insan denmeyecek birine bile yardım ediyorsanız iyi birisinizdir iyi geceler
Kalkan ? skripti ? ayriyetten kardeşin felan deilim
var daha var emin ol var takıl sen"Kalkan ? skripti ?" olunca sunucumdaki çoğu skript senin mi oluyor.![]()
rica ederim yalnız böyle kişileri birdaha savunmazsanız sevinirim sizin gibi biri bunların yanında olmamalı@Sylluxx teşekkürler kardeşim. Arkadaşlarınada mesaj atabilirsen uyandıklarında kapatsınlar. Yarın bayram mübarek günde boşuna ugraştırmayın adamı. Bir sıkıntınız olursa gelin yardımcı olmaya çalışırım her konuda.
@Sylluxx teşekkürler kardeşim. Arkadaşlarınada mesaj atabilirsen uyandıklarında kapatsınlar. Yarın bayram mübarek günde boşuna ugraştırmayın adamı. Bir sıkıntınız olursa gelin yardımcı olmaya çalışırım her konuda.