Jeff The Killer | PTS

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Red :D
Bildiğiniz (veya bilmediğiniz :p) üzere ben hep PTS (PaintToolSAI)'de cartoon,yani karikatür tarzı resimler yaptım.Ama sonra sıkıldım.Çünkü başka bir tarz yapamıyordum.Bu yüzden PTS'yi bıraktım :p (2 hafta.)
Şimdi öyle PTS'de renkleri karıştırırken aklıma fikir geldi.Jeff The Killer resmi.Başta yine karikatür tarzında başladım sonra nedensizce karakaleme çevirmek istedim.İşte bu oldu :D

İlham aldığım resim:

Biraz kötü oldu tamam bunu kabul ediyorum.Ama ilk deneyişim yani :D Kesinlikle bakmadan yaptım bilginize :p

@Iskefiyeli18 @KadirBerk @qlawing @ErenBeyazkurt @Sonicexe @cbg2002 @lSincapl @UpFall @LordT @Zurinqun

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Demişsin, Ancak:

de Demişsin. Yani Resme Bakarak Yapmışsın.(En Azından Ben Öyle Düşünüyorum)
İlham almak başka bir olaydır. O resimden ilham almış olması demek, o resmi görünce aklına böyle bir şey gelmesi demektir.
-----------------------------------------------------------------------------------
Benim hoşuma gitti. Hoş yani. Başarılı.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlham almak başka bir olaydır. O resimden ilham almış olması demek, o resmi görünce aklına böyle bir şey gelmesi demektir.
-----------------------------------------------------------------------------------
Benim hoşuma gitti. Hoş yani. Başarılı.
Sağol artık Cartoon'a hayır ! :D
Sol tarafı biraz boş kaldı ama olsun :D