Jhin Meta League of Legends

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

thumb-1920-677289.png

Jhin Meta LoL

Oyuna en son gelen saldırı gücü taşıyıcıları arasında , çıktığı günden beri gücü biraz azalsa da hala metanın en güçlü nişancı notu olan ''S'' notuna sahip olan Jhin koridor da oyun sonunda ani hasarda hedeflerden kurtulma ve hedef yakalama konusunda çok başarılı.Bu konuda hem Jhin ' in gücü oynayabileceğiniz taktikler hakkında konuşacağız hem de size örnek bir build önereceğim.

Siz gamer.com.tr üyelerine bulabildiğim en güncel bilgilerle güzel bir build sunacağım.Alttaki fotoğrafta ne almanız gerektiğini yazdım.Oyunu her sayfasına ve her düşmana karşı güzel öneriler verdim.

Eşya Tercihleri

başlangıç.jpg

Başlangıç eşyaları oyunun gidişatını belirleyen en önemli eşyalardır.Öncelikle bu fix tercih tüm ADC lere uygundur.Fakat kendinize çok güveniyorsanız karşı takımın bir şey yapamayacağına inanıyorsanız Uzun Kılıç veyahutta buildiniz den herhangi bir eşya seçebilrisiniz ama dediğim gibi düzgün bir koridor safhasında en yararlı eşya başlangıcı budur.

ilkdönüz.jpg

İlk dönüşlerde , ilk eşyalar olarak bu eşyaları mutlaka almanız gerekir.Verdiği özellikler ve Youmuu ' nun aktifi sayesinde inanılmaz işe yarayan bir eşya oluyor.

hahah.jpg

Yukarıdaki tabloda alabileceğiniz botları sizlere işaretledim.şu an ki metada en iyi bot Ninja Tabisi ' dir.Almanızı şiddetle tavsiye ederim.Diğer botları da okuyup karşınızdaki rakiplere göre tercih edebilirsiniz.

hehe.jpg

Tüm build iniz böyle olmalı.Bunun dışında karşı takıma göre yapılabilecek buildler var.Örneğin karşıda çok fazla büyü hasarı vuran varsa , yada kitle kontrol etkisi olan şampiyonlar varsa Banshee 'nin Duvağı , Koruyucu Melek , Civa Yatağan tarzı eşyaları tercih edebilirsiniz.

Kabiliyetler

jhin kabiliyetler.jpg

Rünler

1h2312h3.jpg

Rün olarak :
x9-Gelişmiş Zırh Deşme Damgası
x9-Gelişmiş Zırh Mührü
x9-Gelişmiş Büyü Direnci Nişanı
x3-Gelişmiş Saldırı Gücü Cevheri

Sihirdar Büyüleri

Sihirdar büyü tercihi tabii ki sıçra ve sifa olmalıdır.

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Jhin'e ölümateşi dokunuşu çok iyi gidiyor. Saldırıları çok uzun menzilli olduğu için düşük canla rakibin kaçmasını olanaksız kılıyor.