Jobs(Meslek Plugini) yardım

ComodoGaming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
survival bir server açacağim ve serverimde Global Market kullanacağım oyuncuların para elde edebilmeleri için jobs pluginine ihtiyacım var oyuncular 3 adet job seçebilmeli meslek levei dışında az miktarda gerçek xpde gelmesi lazım söyle yani toprak kazınca çok az miktarda xp gelecek ve seçilen meslekler ismin başında gözükmeli plugin 1.7.2 versiyonunda olmalı

Bu ayarlarda bu plugini düzenleyebilecek olan varsa lütfen düzenleyip burada yayınlarsa memnun olurum iletişim için skype: berkay.erinc

S

Switcher

Ziyaretçi
Böyle bir konu açılmışken bir şey sorucaktım bu essentials /money şeyini yükseltmek için neler yapması gerek oyuncuların zombi felan mı öldürcekler yoksa ek bir plugin mi gerekiyor ?

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Böyle bir konu açılmışken bir şey sorucaktım bu essentials /money şeyini yükseltmek için neler yapması gerek oyuncuların zombi felan mı öldürcekler yoksa ek bir plugin mi gerekiyor ?
Ayarlamışsan şöyle atıyorum zombi öldürünce 5 iskelet öldürünce 7 tl falan geliyor bu mu?

ComodoGaming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
minebine düzgün olarak çalışan bir jobs plugininin olduğu bir plugin paketi biliyormusun ?

ComodoGaming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
onu editleyeyim bari bide normal xp nasıl verdirebilirim toprak kırınca mesela[DOUBLEPOST=1435587173,1435524111][/DOUBLEPOST]Jobs Pluginini hallettim sadece toprak kırınca hem jobs xp hemde normal xp gelmesini istiyorum o skripti yazamadım[DOUBLEPOST=1435845524][/DOUBLEPOST]Sorunumu hallettim