Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Benim Bukkit Server Var DAha bu İlk Serverim Bi kaç admin komutundan başka bişeyi bilmiyorum bana admin komutlarını ve jobssa nasıl xp werildiğini sölerseniz sewinirim tskrler.
Aslında op komutları forumda var araştırırsan bulursun ve de "Jobs" plugini açılıp kapandıktan sonra dosya oluşturur bu dosyanın ismide zaten adı üstünde "Jobs" dur. Tıkladıktan sonra "jobConfig.yml" dosyası var ona sağ tıklayıp birlikte aç diyerek eğer yüklü ise "Notepad++" ki büyük ihtimal yok "Wordpad" ile aç orada işler var altında verilen para yapılan iş ve exp verilme durumu var.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.