Joker Network Yarı Op Skyblock Sunucusu [ Rabisu ] Tüm Alımlardan Var!

Yard3000

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
3- Moderator ALımı [ 2 Adet ]
Ad:Umutcan
Soyad:Vermek istemiyorum ^^
Discord / Skype: ĐƐИǤƐƧİƵ™ UMUT#8035
Servere Yatırabileceğin Ücret [ Zorunlu Değil Olursa Çok Sevinirim :) ] :Yatrabiliceğimi sanmıyorum ama elime biraz para geçicek 2 haftaya kadar falan 10-15 TL Yatırabilirim
Bilgin:Komut Bilgim Minecraft Bilgim vs. var %94 kısacası :D
Neden Biz:Serverinizi Gördüm ve iyi oldugunu düşünüyorum ve böyle bir serverde yetkili neden olmayıp insanlara yardım etmiyeyim dedim
Neden Siz :Servere Çok Katkım olacagını düşünüyorum.
Kendinizi Kısaca Tanıtın:
Adım Umut 8.Sınıfıta geçtim biraz iyimserimdir biraz inatçılıgım vardır küfür çok fazla etmem nerdeyse hiç terbiyeme önem gösteririm

Yard3000

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
3- Moderator ALımı [ 2 Adet ]
Ad:Umut
Soyad:Vermek İstemiyorum :)
Discord / Skype: ĐƐИǤƐƧİƵ™ UMUT#8035
Servere Yatırabileceğin Ücret [ Zorunlu Değil Olursa Çok Sevinirim :) ] : 2 Haftaya 10 15 TL YATIRABİLİRİM
Bilgin:Minecraft Bilgim Komut Bilgim vs vardır. %94 Kısacası
Neden Biz:Sizin serverinizi gördüm ve çok beğendim. Neden böyle bir serverde yetkili olup insanlara yardım etmiyeyim dedim
Neden Siz :
Kendinizi Kısaca Tanıtın:
ADIM UMUT 8.SINIFA GİDİYORUM.İYİMSERİMDİR BİRAZ İNATÇIYIMDIR :D Terbiyemi sık sık korumaya çalışırım

iPandaWinner

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Moderator ALımı
Ad Baybars
Soyad Kayıhan
Yaş 17
Discord / Skype dc : jusTce1 skype : krk67
Servere Yatırabileceğin Ücret [ Zorunlu Değil Olursa Çok Sevinirim :) ] : 0 olsaydı bende sevinirdiM :D
Bilgin : Daha önce 2 serverda yetkili ve rehber oldum beni beğendiler [ işimi iyi yapmam hakkında ] sizede kendimi beşendireceğimi düşünüyorum
Neden Biz: Minecraft Herkezin Oynadığı Güzel bir oyun ve bende forumda dolaşırken bu oyuna uyan bir güzel bir server buldum oda sizsiniz
Neden Siz : bilgimdede belirttiğim gibi hem yaşım uygun hemde böyle işlerde çalışmışlığım var
Kendinizi Kısaca Tanıtın: 7 yıllık bir mc oyuncusuyum yaşım 17 adım Baybars sizde evet derseniz Moderatör olmak istiyorum :D .