JollyNW Yetkili Alımı!

BYR3D

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız :Emir Balay
Yaşınız :16 (yarın 17'ime giricem)

Size ulaşabileceğimiz adresler :skype:emirbalay.youtuber
Mikrafonunuz varmı ?:Evet Vardır(G230 LOGİTECH )
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) :Baş Moderator
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? :7/24
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) :Dürüstlük Küfürsüz Bir Chat Ve Daha Fazlası
Tecrübeleriniz nelerdir ?:Çok Tecrübem Var 5 Seneden Beri Oynuyorum Bu Oyunu

Saday

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız : Oğuzhan Saday
Yaşınız : 17

Size ulaşabileceğimiz adresler : Skype Adresim : Heymenalosss
Mikrafonunuz varmı : Evet
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) : Baş Moderatör
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? : 11-12
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) : Bilgim Ve Tecrübem Çerçevesinde Server'e Sizlerde Uygun Görürseniz Yeni Özellikler Yeni Mapler Vb Fikirler Sunmayı Planlıyorum.
Tecrübeleriniz nelerdir : 5 Seneye Dayanan Bir Minecraft Tecrübem Var Şu Zaman'a Kadar Birçok Serverde Yetkili Olarak Görev Yaptım Bununla Birlikte Kendi Serverlerimdede Uzun Süreli Oyuncu Kitlesine Sahip Oldum.

AcarPLSK

Welcome to the cyber world!
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız : **** Acar ********
Yaşınız : 13
Size ulaşabileceğimiz adresler : Skype: [email protected]
Mikrafonunuz varmı ? : var
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) : Sorry ama bunlardan hiç biri değil. Pluginer
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? : 3 - 4
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) : Pet sistemi, ufak hatalar düzeltmesi(Essentials, ChestCommands vs.), otolapis sistemi, efsun sistemi...
Tecrübeleriniz nelerdir ? : Sayılamaz :D 6 kuruculuk 20 pluginerlik 4 adminlik 2 moderatörlük
Bilinen şeyler : %95.8 komut, %60 skript, %99.99999999999...9 plugin, %10 java, %100 YAML, %75 HTML

NOT: Red ederseniz yüzüme tükürür gibi söylemezseniz sevinirim. Lütfen nedenini açıklayın!

ItzLeoPvP2

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız :Mustafa Erdem
Yaşınız :14

Size ulaşabileceğimiz adresler :Mustafa Erdem[skype]
Mikrafonunuz varmı ?bilgisayarım leptop onun var
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) :Ben tam olarak bilemiyorum moderator server bakımını yapar o konudada bilgim var rehberde yardım eder o konudada bilgim vardır.Siz hangisini bana uygun görürseniz onu söylersiniz
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? :3saat her gün
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) :Ben moderator olursan plugin işleriyle alakam iyidir baya bilgim vardır rehber olursam yardım edebilirim ve ayrıca yardımsever bir insanım
Tecrübeleriniz nelerdir ?kendi serverimi açtım onu dizayn ettim wg ile çokta güzel oldu bilgim vardır

118baran

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız :BARAN KANAT
Yaşınız :15
Size ulaşabileceğimiz adresler : [email protected]/[email protected]/[email protected]/skype 118BARAN47
Mikrafonunuz varmı ? var
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) :BAŞ modetator
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? : 7/24 saat bilgisayar başında olduğum için sunucuda her zaman olurum.
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) : Mesela pluginlerler aram çok iyi onun için servere plugin ekleyebilirim sunucuyu daha iyi yaparım.
Tecrübeleriniz nelerdir ? 4.5 yıl minecraft oynuyorum Roescraftta rehberlik ve 2 sunucuda pluginlerini yapıyorudum

Son düzenleme:

PluginerTRTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız :Can Polat
Yaşınız :16

Size ulaşabileceğimiz adresler : [email protected] skype:canpolat090907
Mikrafonunuz varmı ? Var
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) : Baş Rehber

Zfrbrd48

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız : Ada Gürsoy
Yaşınız : 15

Size ulaşabileceğimiz adresler : [email protected]
Mikrafonunuz varmı ? (YOK)
İstediğiniz yetki (BAŞ MODERATOR)
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? : 6 saat
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) : spawn,warplar,yeni oyuncular,yeni yetkililer
Tecrübeleriniz nelerdir ? wand,permissionex,essentials,chatcolor... +50 pluginden anlarım :)

Beni alırsanız çok teşekkür ederim :)

BurakH4cker

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız : Burak Öğütçen
Yaşınız : 14

Size ulaşabileceğimiz adresler : skype [email protected] Facebook Burak Öğütçen
Mikrafonunuz varmı ? Var
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) : ben ne verilirse ama moderator olur
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? : 3
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) : Size kasa sistemi ve dğer sistemler getireceğim çok yardım ım dokunacak
Tecrübeleriniz nelerdir ? Pluginerlik tecrübem %100

AleXa_FTW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız : Ada Gürsoy
Yaşınız : 15
Size ulaşabileceğimiz adresler : [email protected]
Mikrafonunuz varmı ? (YOK)
İstediğiniz yetki (BAŞ MODERATOR)
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? : 6 saat
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) : spawn,warplar,yeni oyuncular,yeni yetkililer
Tecrübeleriniz nelerdir ? wand,permissionex,essentials,chatcolor... +50 pluginden anlarım :)

Beni alırsanız çok teşekkür ederim :)
Bu arkdaşın serveri varken her foruma yetki için başvurması zorundamı

BurakH4cker

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Mikrafonunuz varmı ? Var
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) : ben ne verilirse ama moderator olur
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) : Size kasa sistemi ve dğer sistemler getireceğim çok yardım ım dokunacak
Tecrübeleriniz nelerdir ? Pluginerlik tecrübem %100 l
tfen bir deneyin

Mikrafonunuz varmı ? Var
Tecrübeleriniz nelerdir ? Pluginerlik tecrübem %100

Granga1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ad burak soyad belirtmek istmiyorum
yaş 15
skype SkyMC/KURUCU-Granga1
mikrofon yok ama gelcek en kısa sürede
istediğim yetki mod/baş mod /rehber/başrehber
sunucuda ne az 2.5 satta en fazla 8 satt aktif druurum
sunucya ahlak syagı ve gereken şeyleri katarım yanlış anlaşılmasın sveriiniz iyi amam ben dahah çok güzel şey katarım
birçok serverde mod ve rehber oldum kod bilgim %95

birde serverin ip si nedir

JeanBX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız : Orhun Gökçe
Yaşınız : 17

Size ulaşabileceğimiz adresler : Skype : IOrhunGkc
Mikrafonunuz varmı ? Malesef Yok . Kusura Bakmayın Lutfen
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) : Moderator Olmak İstiyorum SOnra Yukselek Allah Izın Verırse Baş Moderator
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? : 6-7
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) :Sunucunuza Aklıma Gelen Bırsey Olursa Fıkrımı Soylerım
Tecrübeleriniz nelerdir ? Tecrubem Baya Iyıdır fazla hatırlamıyorum ama Baya server de Modluk Yapmıslıgım vardır
Şimdiden Tesekkur Ederım
Hak Eden Kazanır Insallah

BlackWidow

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız :Aziz Baha Kılınç
Yaşınız :16

Size ulaşabileceğimiz adresler : Skype:Aziz Baha Kılınç (kaptan resimli)
Mikrafonunuz varmı ? Evet
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) :Baş Moderator - Moderator (eğer alım varsa admin)
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? :sabahtan akşama kadar sadece pazar günleri belki
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) :Sunucuya Oyuncu çağırmak ile ilgili fikirlerim var eğlence katmak için düşüncelerim var Örn. vip çekilişleri - eventler vb.
Tecrübeleriniz nelerdir ? Tecrübelerim yaklaşık 6 sunucu da yetkili oldum komut bilgim çok yüksek.