JoytSL - YENİ BATİHOST SERVER İÇİN BAĞIŞ LAZIM 10 TL BAĞIŞ YAPANA KURUCU VERİCEM

MuhammetRG

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Arkadaşlar Serverimiz Vardı Bildiğiniz Üzere.Serverimiz Lagdan Dolayı Kapatıldı Ve Çoğu Yetkili Reklam İhanet VB. Gibi Suçlardan Ban Yedi. Yeni Batihost Server Kuruyoruz Ve Bağış Lazım. Bizde Bağış Yapanı Direk Kurucu Yapıyoruz İkimiz Kurucu Oluyoruz.Bağış Yapan Varsa Skype Eklesin Konuşalım Skype:Muhammett Büyük foto: Survival Games

Son düzenleme:

BurakDaVayne

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
D: Burak
SOYAD: Tuncer
NE OLMAK İSTİYOSUN: Fark etmiyor.
KOMUT BİLGİ(ZORUNLU): %95
PLUGİN BİLGİ(ZORUNLU): %90
DAHA ÖNCE KAÇ SERVERDA PLUGİNER OLDUN?(ZORUNLU) : Yaklaşık 20-25 (2012'den beri)
SKYPE(ZORUNLU):burak.tancer
NEDEN BİZ : Çünkü ihanete uğramış,zaman ve para kaybı yaşamışsınız,ve ben de o kaybınızı size geri vermek isterim.
SANA NASIL GÜVENMELİYİM ? İsterseniz 10 tane referans verebilirim size...

Eğer alınmamış isem,mesaj atmanızı arz ederim.

Son düzenleme:

minpavenes

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD:Enes
SOYAD:******
NE OLMAK İSTİYOSUN:Builder
KOMUT BİLGİ(ZORUNLU): %98
PLUGİN BİLGİ(ZORUNLU): %98
DAHA ÖNCE KAÇ SERVERDA PLUGİNER OLDUN?(ZORUNLU) : Pluginer Değilde Builder 14 sw de oldum
SKYPE(ZORUNLU):facebook:enes52.fatsa
NEDEN BİZ : Size Yardım İçin
SANA NASIL GÜVENMELİYİM ? :Bana Her Konuda İhanet etmeyeceğime dair reklam ve benzeri davranışlara karşı olduğum küfür etmiceğime dair güvenebilirsiniz ve elbette serveri emanet ederseniz asla yüz üstü bırakmam

Kroms

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD: Berat.
SOYAD: Vermek İstemiyorum.
NE OLMAK İSTİYOSUN: Mod veya Builder.
KOMUT BİLGİ(ZORUNLU): Builder Komutlarında %95 Diğer Komutlar %90.
PLUGİN BİLGİ(ZORUNLU): Pek Anlamam Ama İdare Eder :) .
DAHA ÖNCE KAÇ SERVERDA PLUGİNER OLDUN?(ZORUNLU) : Pluginer Olmadım Ama Builder Oldum 4-5 Sunucuda.
SKYPE(ZORUNLU): ♛>TuRk◀♛Berat♛>TuRk◀♛ Kopyala Yapıştır Çıkar.
NEDEN BİZ : Sunucunuzu Geliştireceğimi Düşünüyorum.
SANA NASIL GÜVENMELİYİM ? :Güvenmek Insanın İçinde Olan Bir Şeydir Ben Burda Sana Roman Yazsamda Güvenemeyebilirsin.
2017-11-05_11.48.26.png

Buda Elimle Yaptıgım Bi Terra Sunucunuzfa World Edit Neler Yapacagımı Siz Düşünün :)

MuhammetRG

Marangoz
En iyi cevaplar
0
BEYLER BATİHOSTA DİREK GEÇİCEZ O YÜZDEN YA 1 HAFTA BEKLİCEZ YADA BAĞIŞ YAPIN DİREK BATİHOST A GEÇELİM!!

Son düzenleme: