JudgeIWorld SkyBlock Plugin Paketi TheN4Maru & XOxi

XOxi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
JudgeIWorld

Yanlış anlaşılmayla başlanan kavga plugin paketi ile sona erdi.
1.7.X

XOxi'nin kodladığı hazır skript sistemi
Then4marunun hazırladığı plugin paketi
%100 Türkçe Pluginler
%1 Reklam
Buglar Kapatıldı
Plugin gösteren her türlü kod açığı kapatıldı

Yaklaşık 33-34 Plugin bulunmakta.

Skript Tanıtımı

Zombi sistemi ile %50 şansla zombi yeniden doğar, oyuncularda %1 şansla altın parçası düşer. Viplerde bu şans oranı %10'dur.
Taş sistemi ile stone kazınca %1 şansla altın parçası düşer. Eğer düşmezse şansınız yoksa fosil düşer.
Skript ile Sohbet Temizleyicisi.
/cc
Skript ile duyuru
/dy deneme
Bilirsiniz skyblockta arenada çok büyük kapışmalar olur. Artık oyuncu birisini öldürürse 1 lvl alır. Vipler ise 2 lvl.

Hazır aldığım Soru Sistemi. ( Eğer yeniden bulursam link veririm. )

Skript Permleri ( Oyuncu )
judge.oyuncu
Skript Permleri ( VİP )
judge.vip
Skript Permleri ( admin )
judge.admin
judge.dy

Eğer skripti kullanacaksanız bu permleri ekleyin.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Rar Pass JudgeIWorld
@TheN4maru

XOxi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moderatör Konu Kapatılsın Alıntı Paket! Kendi Yapmadığınız Paketi KOYMAYIN!
İşte Asıl Konunun Linki Burada Tıklayın ve Gidin En Azından Bu Paketten Binlerce Defa Daha İYİ!
Nereden Anlaşıldı;
uSkyBlock>Config>Görevler Detected.
İnsan bir değişiklik yapak o bile yok :D
Kardeşim Then4maru ile yaptık. plugin paketini kendi hazırladı o. sadece skript bölümünü ben yaptım. eğer alıntı olduğunu düşünüyorsan ki yanlış düşünce then4maru ile konuş .görevleri sildin. sebebi ise v2.0 da skript ile görevler getireceğiz

TheN4maru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Umarım öyledir. Ben size güveniyorum.
[:D]
Namepaxs Emek Hırsızlığı Yoktur.Sadece Bazı Görevlerden İlham Alındı.Tüm Plugin Paketlerini İndirerek Hepsinden Fikir Aldım Kendime Kendi Fikirmide Ekledim O Yüzden Bilip Bilmeden Konuşursan Kötü Sonuçlar Doğabilir.[DOUBLEPOST=1409577644,1409577463][/DOUBLEPOST]Daha Yeni SkyBlock Plugin Paketi Yapıyorum Diğer Paketlerden Yardım Aldım Ama Hepsinin Aynısını Kopyala Yapıştır Yapmadım.V2de daha iyi si gelir

efeakca

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece Skript dosyalarının bulunduğu bir rar dosyası atarsanız sevinirim. Skriptleri incelemek istiyorum. (Kopyalama amaçlı değil.)

TheN4maru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu Plugin Paketine yapabileceğin tek fark komutları türkçeleştirmek onlarıda yapamayacağına göre ne yapacaksın :)
Konuyu Terk Ederseniz Sevinirim.Ben Sizin Gibi Diğer Sunuculara Gidip Adamlara Parayla Mimari Yapıcam Deyip Paralarını Almıyorum Değilmi veya Mimari Dışında Adam Sunucu Açıcak Mimar Rütbesi Vericek Siz Panelide Verin Diyorsunuz.Bir Dakika Bu Arada Komutları Türkçeleştirmek Kadar Kolay bir şey Yok.Ben Hiç SkyBlock Plugin Paketi Yapmadım.Faction Paketi Çıkınca Gör.[DOUBLEPOST=1409606258,1409606204][/DOUBLEPOST]
Sadece Skript dosyalarının bulunduğu bir rar dosyası atarsanız sevinirim. Skriptleri incelemek istiyorum. (Kopyalama amaçlı değil.)
Kopyalayabilirsiniz.Ama Paket İle Birlikte Veriliyor.[DOUBLEPOST=1409609072][/DOUBLEPOST]Buarada Namepaxs 10 Gün Sonra Yeni Paket Gelir.O Zaman Görürsün bir şey Bilmiyoru.

efeakca

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu Terk Ederseniz Sevinirim.Ben Sizin Gibi Diğer Sunuculara Gidip Adamlara Parayla Mimari Yapıcam Deyip Paralarını Almıyorum Değilmi veya Mimari Dışında Adam Sunucu Açıcak Mimar Rütbesi Vericek Siz Panelide Verin Diyorsunuz.Bir Dakika Bu Arada Komutları Türkçeleştirmek Kadar Kolay bir şey Yok.Ben Hiç SkyBlock Plugin Paketi Yapmadım.Faction Paketi Çıkınca Gör.[DOUBLEPOST=1409606258,1409606204][/DOUBLEPOST]
Kopyalayabilirsiniz.Ama Paket İle Birlikte Veriliyor.[DOUBLEPOST=1409609072][/DOUBLEPOST]Buarada Namepaxs 10 Gün Sonra Yeni Paket Gelir.O Zaman Görürsün bir şey Bilmiyoru.
Merhabalar paketinizi indirdim ve içerisindeki skripti baştan sona kadar okudum. Birkaç hata buldum isterseniz düzeltip size sadece skript'in linkini yollayayım. Bu hatalar yazım hataları galiba skriptinizi denememişsiniz veya Upload sırasında bir hata oluşmuş olabilir belkide ziplerken hata olmuşmuştur neyse ben hataları düzeltiyorum isterseniz geri yollayabilirim...
Edit:
Söylemeyi unutmuşum ve ayrıca şu /pl vb. komutları tamamen engellemeyip onlara bir yetki eklemenizi tavsiye ederim.'player doesn't have the permission "..." ' kullanmanız bu işe yarayabilir.
Edit 2:
Sizin izninizi almadım ama ben yinede link bırakayım.
VirüsTotal her zaman ilk gelir :) :

MEGA.co.nz Sitesinden İndirme Linki de Burada:

Hatalarınızı "#" Kullanarak ve dosyayı etkilemeyerek dosyanın içerisine yazdım. Düzelttiğim bölümleri de dosyayı bir gezin hatalarınızı görün isterseniz....
--------------------------------------------------------------------------------
İyi Forumlar dilerim...

Son düzenleme:

TheN4maru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar paketinizi indirdim ve içerisindeki skripti baştan sona kadar okudum. Birkaç hata buldum isterseniz düzeltip size sadece skript'in linkini yollayayım. Bu hatalar yazım hataları galiba skriptinizi denememişsiniz veya Upload sırasında bir hata oluşmuş olabilir belkide ziplerken hata olmuşmuştur neyse ben hataları düzeltiyorum isterseniz geri yollayabilirim...
Edit:
Söylemeyi unutmuşum ve ayrıca şu /pl vb. komutları tamamen engellemeyip onlara bir yetki eklemenizi tavsiye ederim.'player doesn't have the permission "..." ' kullanmanız bu işe yarayabilir.
Edit 2:

Hatalarınızı "#" Kullanarak ve dosyayı etkilemeyerek dosyanın içerisine yazdım. Düzelttiğim bölümleri de dosyayı bir gezin hatalarınızı görün isterseniz....
--------------------------------------------------------------------------------
İyi Forumlar dilerim...
Eleştirdiğin İçin Teşşekkürler

XOxi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Edit:
Edit 2:

İyi Forumlar dilerim...
Ben skripti yüklersen kontrol ettim hata yoktu. evet hatalar oluşmuş upload ederken uyardığın için teşekkür ederim :) Ayrıca beğeni verdim :)

TheN4maru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben skripti yüklersen kontrol ettim hata yoktu. evet hatalar oluşmuş upload ederken uyardığın için teşekkür ederim :) Ayrıca beğeni verdim :)
Evet Zip'de Hata Yok İndirme Sitesine Yüklerken Sorun Olmuş.V.2'de Düzelticeğiz.Bu Arada Faction Plugin Paketi 1.5 Ay Sonra Gelebilir.