Just Run 2 [Sadece Koş 2]Parkur Haritası ÇIKTI !

Navastar

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar önceden Just Run diye bir parkur haritası yapmıştım, 2. versiyonunu yapayım dedim.Baya uğraştım açıkçası.Her türlü yoruma açığım.

Not : Harita Sürümü 1.7.10 sebebi 1.8'de bazı arkadaşların bilgisayarlarında kasabiliyor.
Toplamda 3 bölüm vardır.Geçemediğiniz yerleri gamemode 1 ile geçebilirsiniz.

Just Run 1 : https://forum.gamer.com.tr/konu/just-run-sadece-kos-usta-parkurcular.273646

İndirme Linki :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Virüs Total :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Resimler :

Son düzenleme:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
keske biraz emek verseydin 3. yaptığın biraz iyi gibi bak düz duvarlardan çektiğin saçma sapan bi parkuru kimse oynamaz bi konsept belirle
yada küçük bir hikaye oynayan elbetki olcaktır

Navastar

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
keske biraz emek verseydin 3. yaptığın biraz iyi gibi bak düz duvarlardan çektiğin saçma sapan bi parkuru kimse oynamaz bi konsept belirle
yada küçük bir hikaye oynayan elbetki olcaktır
Yorumunuz için teşekkürler.Düz yapmamın sebebi oraların bir çukur olduğu anlamına geliyor, 3. bölümde ise kar yağdığı için fazla detaya girdim.Ama birdahaki versiyonda daha fazla detaya girebilirim.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yorumunuz için teşekkürler.Düz yapmamın sebebi oraların bir çukur olduğu anlamına geliyor, 3. bölümde ise kar yağdığı için fazla detaya girdim.
çukurdan kastığım düz duvar falan koşmak benzeri bişeyse mesela bak amacın buysa
güzel bi dağ yapabilirsin tepesinde bi ev olur karın bi yemek hazırlar :D haritanın amacıda yemeği yemek olur .
dağa çıkarkente trilyon tane parkur yaparbilirsin hatta redstoneyle abartada bilirsin
yardım ederim redstoneye istersen

Navastar

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
çukurdan kastığım düz duvar falan koşmak benzeri bişeyse mesela bak amacın buysa
güzel bi dağ yapabilirsin tepesinde bi ev olur karın bi yemek hazırlar :D haritanın amacıda yemeği yemek olur .
dağa çıkarkente trilyon tane parkur yaparbilirsin hatta redstoneyle abartada bilirsin
yardım ederim redstoneye istersen
:D Tek kişi olduğum için dağ felan yapamadım :)Ama macera haritası yapıcam onda aşırı detay olucak.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
:D Tek kişi olduğum için dağ felan yapamadım :)Ama macera haritası yapıcam onda aşırı detay olucak.
gerçekten tek kişi olsan bile 1 dağ dikmek gerçekten zor bir şey değil hiç ama hiç bilmiyosan
world editle bile dikebilirsin

tek başına macera haritası yaparsan muhtemelen tutmaz eğer güzel bi fikirle gelirsen bi kaç arkadaşımı toplayabilirim beraber yapabiliriz
şu an server işleriyle meşgulüm ama

Navastar

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
gerçekten tek kişi olsan bile 1 dağ dikmek gerçekten zor bir şey değil hiç ama hiç bilmiyosan
world editle bile dikebilirsin

tek başına macera haritası yaparsan muhtemelen tutmaz eğer güzel bi fikirle gelirsen bi kaç arkadaşımı toplayabilirim beraber yapabiliriz
şu an server işleriyle meşgulüm ama
World edit ekibim var'da çoğu zaman offline oluyorlar.Beraber yapabiliriz harita.Çok güzel bir çalışmamız var.Ekip offline olduğu için devam ettiremiyorum.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
World edit ekibim var'da çoğu zaman offline oluyorlar.Beraber yapabiliriz harita.Çok güzel bir çalışmamız var.Ekip offline olduğu için devam ettiremiyorum.
bi isim bulmalısın world edit ekibi çok acemi geliyor kulağa :'/ eve gidince eklerim skype