[Just Sprint] Parkur Mapı

DeepChemist

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Enver hani mapımı tntyle patmatmıstın ya bide özürmü diliyon dicektim ama sans verdim bidaha yapak mı ? hani mesaj atıyodun tek minecraft oynayan arkadaşım sensin diye :p[DOUBLEPOST=1391703367,1391701856][/DOUBLEPOST]Enver neden yaptıgımız mapı tntyle patlattın

Klariaon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Map yapımında aksamalar olacak özür dilerim ama 1-2 haftaya çıkmasını umuyorum :p

Son düzenleme:

DeepChemist

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
senin yüzünden map yapımı 3 -4 hafta sürcek o kadar yaptıgım mapı tntyle patlattın

Klariaon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saol Akoleroski bunu bir redstone ustasından duymak insanı iyi hissettiriyor :)[DOUBLEPOST=1393249482,1392409017][/DOUBLEPOST]Çok aşşağılara düşmüşüz :p

Son düzenleme:

Klariaon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne kadar sayfa gerilemişiz be :D[DOUBLEPOST=1394882091,1394881995][/DOUBLEPOST]
Yani kendi fikrim ve lütfen bana "Seni inandırmaya çalışmıyoruz?" bir şey demeyin. Bu haritanın size ait olduğuna ben pek inanmadım çünkü mapın adı Türkçe olabilirdi. Benim görüşüm bu.
Hım.İlk olarak yanılıyorsun :D ikinci olarak mapı nette ara sadece ben çıkıyorum üçüncü olarak mapın adını türkçe koymak istemedim çünkü garip bir ad oluyordu :D

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Acemi bir tasarımcıya göre gerçekten başarılı :) Tek sorun parkurların kolay olması. Oynadığım süre boyunca zorlandığım hiçbir yer olmadı.