BacaksızKedi
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese merhaba, ben Anıl. Eskiden sunucum vardı, pluginden çok, skriptle yapıyordum çoğu şeyi. tabi abartmadım. O sunucuyu kapadıktan sonra skripte olan merakım hiç azalmadı, hep geliştirmeye çalıştım...
Adım: Anıl
Yaşım: 13 (Akıl yaşda değildir.)
Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri: Çoğunlukla skyblock ve faction sunucuları. Survival için zorlanabilirim.
Sahip Olmak İstediğim Yetki: Skript Geliştiricisi / Skripter
Deneyimlerim: 1 yıl dayanan BeceriksizFaction/KediNW (Kurucu)
Boş zamanlarımda sunucuda ne yaparım?: Çoğunlukla boş zamanım olursa beni en sevdiğim iki şey vardır: Hile Kontrol / Ban ve Oyuncuyu soğutmayacak şekilde trollemek. Oyuncuyu fazla sıktığımı anlarsam trollu kesinlikle bırakırım.
Discord: JustHitIT#9552
Fakat 2 dakika beni alıp 2-3 ay sonra skriptleri alıp çıkaracaklar hiç almasınlar.
Benim için zorlanma vardır. Zorlandığım zaman genellikle bir forumlardan almam. Benim yapacağım skriptin nasıl yapılabileceğini araştırmak. Eğer zorlanıyorum diye çıkaracaklar hiç almasınlar. Evet, yaşım küçük biraz ama inanın buna değer, almayacaklarsa benim umrumda değildir, çok şey kaybedebilirler. Umarım beni sayan bir sunucu bulabilirim, İyi forumlar.
Yaptıklarımdan Bazıları:
- Jackpot
- Madalya (NTE Gerekli, Devam ediyor.)
- ATM
- Susuzluk
- Freeze /SS\ Amerikan Hile Dondurucu (Devam Ediyor)
- Kendi Yazdığım DAC Anti Cheat : Reach, KB vs. (devam ediyor)
- Sanal Market
- /Staff ile /v ye gerek kalmadan isminiz bile gözükmeden tabda dahil görünmez olma (Az kaldı)
Yazabileceklerim:
- Market warpı olmadan sanal market ile basit şeyleri alıp satma
- ItemSpawner (kendimin)
- Troll Araç Gereçleri (Trolleri severim)
- Lapisten çıkan bir şeylerle eşya alma falan (fac)
- vs.
Şimdi, Formum:- Jackpot
- Madalya (NTE Gerekli, Devam ediyor.)
- ATM
- Susuzluk
- Freeze /SS\ Amerikan Hile Dondurucu (Devam Ediyor)
- Kendi Yazdığım DAC Anti Cheat : Reach, KB vs. (devam ediyor)
- Sanal Market
- /Staff ile /v ye gerek kalmadan isminiz bile gözükmeden tabda dahil görünmez olma (Az kaldı)
Yazabileceklerim:
- Market warpı olmadan sanal market ile basit şeyleri alıp satma
- ItemSpawner (kendimin)
- Troll Araç Gereçleri (Trolleri severim)
- Lapisten çıkan bir şeylerle eşya alma falan (fac)
- vs.
Adım: Anıl
Yaşım: 13 (Akıl yaşda değildir.)
Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri: Çoğunlukla skyblock ve faction sunucuları. Survival için zorlanabilirim.
Sahip Olmak İstediğim Yetki: Skript Geliştiricisi / Skripter
Deneyimlerim: 1 yıl dayanan BeceriksizFaction/KediNW (Kurucu)
Boş zamanlarımda sunucuda ne yaparım?: Çoğunlukla boş zamanım olursa beni en sevdiğim iki şey vardır: Hile Kontrol / Ban ve Oyuncuyu soğutmayacak şekilde trollemek. Oyuncuyu fazla sıktığımı anlarsam trollu kesinlikle bırakırım.
Discord: JustHitIT#9552
Fakat 2 dakika beni alıp 2-3 ay sonra skriptleri alıp çıkaracaklar hiç almasınlar.
Benim için zorlanma vardır. Zorlandığım zaman genellikle bir forumlardan almam. Benim yapacağım skriptin nasıl yapılabileceğini araştırmak. Eğer zorlanıyorum diye çıkaracaklar hiç almasınlar. Evet, yaşım küçük biraz ama inanın buna değer, almayacaklarsa benim umrumda değildir, çok şey kaybedebilirler. Umarım beni sayan bir sunucu bulabilirim, İyi forumlar.
Son düzenleme: