JusticeWhip Mimariye Dönüş... Faction Spawn LegendCrafttr

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Herkese merhabalar..

Uzun süredir yapı yapmıyorum mimari üzerinde durmuyorum okuldan,hastalığımdan vs vs..

İstek üzerine bir faction spawn yaptım. Böyle olmasını uygun gördüler bende elimden geleni yaptım.
Basit bir çalışma 1 günde bitebilicek bir çalışma hatta saat üzerinden ama ara vererek yaptığım için 2,5 güne bitirdim. Yaklaşık olarak...
Ben doğal yapılar yapmayı severim o yüzden bu tarzda bi yapı yapmak istedim ama genellik isteğe göre oldu..
İyi kötü eleştirilerinizi bekliyorum...
Render konusunda kötüyüm shader ile çekicektim ama yüklenmedi yada ben yapamadım. Gerek duymadım bende basit bir program olan chunky ile çektim.. Farklı açılardan almaya çalıştım herhangi bir efekt kullanmadım. Yapı ap açık ortadadır. Elimden geldiğince gösterdim..

İyi forumlar...

Bu harita
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
LegendCrafttr'ye
yapılmıştır!

@ByCooky

Son düzenleme:

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten başarılı olmuş, devamını dilerim. İyi bir yapı blok uyuşmazlığı gibi bir sıkıntı yok
Çok yeşil :)

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Çok sağlam bir çalışma olmuş, doğallıgı iyi yansıtmışsın bakarken bile huzur veriyor sanki
Teşekkür ederim :)
FİŞŞŞŞEGsin be niyo devam devam
Eyvallah kanka teşekkür ederim :)
Harbi fişşeksin ha
Saol kanka teşekkür ederim :)
Fişeq olmuş fişeqq
Saol yavrummm :)
Şu ortadaki minik gemi patates duruyor bence*
Anlamadim ama neyse teşekkürler :)
Biyografi yazın var mı ? Yada mimarlık rehberi kitapcığın ? Bunları nasıl yaptıklarını merak ediyorum.
Malesef ama ronin saolsun onlar sayesinde geliştim :)

Yapıyı almak isteyen ö.m yada skype adresimi ekleyebilir.Gereksiz kişiler eklemesin. skype:minecrafton3

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Yanlış yapmışsın bak. Olympos Halıcılık a söyle az yardım etsinler. O dağlarda ve evlerde jakarlı halı desenleri eksik

Edit: Harita gayet renkli ve dolu. Eline sağlık.

Son düzenleme: