Yardım K lı Ada Leveli

RainbowDash16

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ASkyBlock dosyasında fancylevelinchat i true yaptım ve essentials da da ayarladım ada leveli gözükmesini ama hala K lı gözükmüyor başka yapmam gereken bir şey var mı

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Öncelikle merhaba @RainbowDash16,
Essentials chat bölümünde %askyblock_level_formatted% olarak kullanman gerekli. Bunun için PlaceholderAPI pluginin olması lazım. PlaceholderAPI yükledikten sonra /papi ecloud download ASkyBlock yaz sonra /papi reload çek olacaktır.

PlaceHolderAPI indirmek için =>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

RainbowDash16

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Essentials chat bölümünde %askyblock_level_formatted% olarak kullanman gerekli. Bunun için PlaceholderAPI pluginin olması lazım. PlaceholderAPI yükledikten sonra /papi ecloud download ASkyBlock yaz sonra /papi reload çek olacaktır.

Çoooooook Teşekkürler

RainbowDash16

Marangoz
En iyi cevaplar
0

ben essentials chat i sildim de dün chat format indirdim onda oluyor mu diye chat formatta yazdım %askyblock_level_formatted% diye reload çektim olmadı nasıl yapcam

BalonTR

Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
{ISLAND_LEVEL} çalışıyor mu peki ? chat formatta?

BalonTR

Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Chat Format hakkında çok bir bilgim yok efendim. İndirip kurup denemeler yapacağım bu süre zarfı içinde bilen biri olursa cevap verecektir.