RainbowDash16
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
ASkyBlock dosyasında fancylevelinchat i true yaptım ve essentials da da ayarladım ada leveli gözükmesini ama hala K lı gözükmüyor başka yapmam gereken bir şey var mı
Çoooooook TeşekkürlerÖncelikle merhaba @RainbowDash16,
Essentials chat bölümünde %askyblock_level_formatted% olarak kullanman gerekli. Bunun için PlaceholderAPI pluginin olması lazım. PlaceholderAPI yükledikten sonra /papi ecloud download ASkyBlock yaz sonra /papi reload çek olacaktır.
PlaceHolderAPI indirmek için =>Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ben essentials chat i sildim de dün chat format indirdim onda oluyor mu diye chat formatta yazdım %askyblock_level_formatted% diye reload çektim olmadı nasıl yapcamÖncelikle merhaba @RainbowDash16,
Essentials chat bölümünde %askyblock_level_formatted% olarak kullanman gerekli. Bunun için PlaceholderAPI pluginin olması lazım. PlaceholderAPI yükledikten sonra /papi ecloud download ASkyBlock yaz sonra /papi reload çek olacaktır.
PlaceHolderAPI indirmek için =>Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
%askyblock_level% çalışıyor {ISLAND_LEVEL} i de deneyeyim{ISLAND_LEVEL} çalışıyor mu peki ? chat formatta?
çalışmıyor denedim{ISLAND_LEVEL} çalışıyor mu peki ? chat formatta?